Fém polc zárójel zár szabványok

a fém nyerőgép ceruzahegyező

Azt mondta, Arany tervezi, hogy nyílt még egy kocsmában Dél-Nevadai által az év végéig, de legfeljebb hat további vendéglők 2018-ban fém polc zárójel zár szabványok. Ez a cég ötödik új hagyományos Nevada-stílusú kocsma bemutatta a Dél-Nevadai ebben az évben. Arany Entertainment Inc.bejelentette, hogy csütörtökön megnyílt egy új PT Arany délnyugat-Las Vegas a fém nyerőgép ceruzahegyező. PT Szórakoztató Csoport egyik részlege, a Golden Szórakozás, működik az ingatlan fém ajtóval a levélnyíláson.
"Cégünk bullish a vibráló Las Vegas gazdaság látjuk, folyamatos lehetőségek bővítése, illetve növekedési," Sartini azt mondta egy nyilatkozatában. Az új PT Arany foglalkoztat 20 fő.

A négy vendéglők, hogy megnyílt a korábban 2017-ben vagy PT Arany a Völgy Megtekintése dél-Sunset Road, PT Arany a Buffalo Meghajtó közeli Meleg források, PT Arany metszéspontjában Decatur Körúti Silverado Ranch Road, valamint a PT Arany a Oso Blanca Út Centenáriumi Hegyek.. A kocsmában jelzi a vállalat 56 helyszín a Las Vegas-Völgyben. Sartini II., alelnöke elosztott játék Arany Szórakozás, azt mondta, hogy a legújabb kocsmában követi a társaság tervezi, hogy bővítse a PT márka az egész Las Vegas-i piacon kaszinó bónusz ohne einzahlung praktikus. Az új 5,390 négyzetméteres PT Arany a 8275 Fort Apache Úton, észak-Wigwam Avenue-n, szemben a nyugati bejárat Rhodes Farmon. A vállalat működik, két hagyományos vendéglők Reno-ban kaszinó bónusz ohne einzahlung január 2021.