Hogyan váltsd arany rúd a nagy hal kaszinó

holland kaszinó

Schwartz igazgatója, a Center for Gaming Kutatás a University of Nevada, Las Vegas hogyan váltsd arany rúd a nagy hal kaszinó. A Ladbrokes a második Brit fogadóiroda, hogy egy több millió dolláros fogadás sport, Las Vegasban holland kaszinó. Az anyavállalat a Leroy működik a divízió nevű Számítógépes Játék Rendszerek póker bajnokság. J., bevezette a szövetségi jogszabály, amely nyitott sportfogadás, hogy New Jersey kizárásával New Jersey-ben a szövetségi Profi, illetve Amatőr Sport adatvédelmi Törvény 1992 amszterdam.
A Ladbrokes NYRT tette az első vásárlás Nevadában, mint a cég pozícionálja magát, hogy kihasználják, milyen hisz lesz a végül legalizálása sport fogadási az Egyesült Államokban holland kaszinó. A William Hill NYRT töltött több mint 53 millió dolláros tavaly vásárolni Amerikai Felhasználási Inc., Brandywine Bukmékeri LLC, majd a Klub-Cal Neva Műholdas Verseny, a Sport Könyv osztály Észak-Nevadai póker toernooi breda. "A méret a U. "Az ilyen típusú ügyletek elsősorban tettem meg, mert úgy vélik, hogy a piac fogja, hogy növekszik" - mondta David G holland kaszinó.

Schwartz azt mondta, hogy ha New Jersey sikerül, akkor "sok más államok jön." "Mi (a Ladbrokes William Hill) csinál, az átvevő az infrastruktúra, amely fel őket a vezetőségben, ha legális, más államok" - mondta Schwartz. póker verseny valkenburg. Stadion Technológia biztosítja, hogy a szoftver minden a jelenlegi Cantor Játék helyszín Las Vegas, valamint a Golden Nugget, valamint a Kincses Sziget weboldal póker pkv letétbe pulsa.