Ország koncertek a hollywood kaszinó-amfiteátrum

vidéki ház

Bolgár parlament megszavazta, hogy módosítják az ország Szerencsejáték-Törvény értelmében csökken a súlyos online szerencsejáték adó mértéke, hogy egy szint, ami valójában ösztönözze a piaci szereplők kell alkalmazni az állami-kiadott engedélyek ország koncertek a hollywood kaszinó-amfiteátrum.

Az ország korábban létrehozott egy 15% - os adó online fogadási forgalom, hogy a gazdasági szereplők panaszkodott, tette a jövedelmezőség egy lehetetlen álom. Novemberben, egy csoport 11 parlamenti képviselők javasolt alternatív program alapján 20% - os adót a bruttó nyereség – hatékonyan egy hármas csökkenés az előző rendszer – abban a reményben, hogy a koax ezek a szereplők vonakodnak, hogy jöjjön be a hideg vidéki ház. A módosítást kellett volna, hogy jöjjön fel egy szavazást a múlt héten, de elhalasztották, miután ellenzéki politikusok kifejezett elhúzódó vonatkozik. Szerdán, 110 tagjai a parlament megszavazta a szívességet, hogy ez a legújabb javaslat, míg 79 MPs öntött 'nem' szavazattal, két Képviselők tartózkodtak.
Szereplők, akik alkalmazzák a bolgár licencek lesz most, fizessen egyszeri díj BGN 100k (€51k), míg a bruttó nyereség adó fizetendő havi rendszerességgel casino di caccia custoza. Ugyanaz a díjakat egyaránt hazai, mind a nemzetközi szereplők, valamint, hogy mind online, mind a szárazföldi vállalkozások, beleértve a fogadóirodák, lottó műveletek pókerterem. A parlamenti költségvetési bizottság elnöke Yordan Tsonev azt mondta, a szerencsejáték hozzájárulás, hogy a jövő évi adóbevételek lenne BGN 22m (€11.2 m) kevesebb eredményeként a változások a szerencsejáték legális holland. Azonban ez alapján a jelenlegi beosztás az engedéllyel rendelkező online szerencsejáték szolgáltatók maradt egy – Malta-alapú efbet.com – pedig Tsonev várja a szerda jó hír eredményeképpen megújult érdeklődés az online szerencsejáték engedéllyel irodában (illetve a megfelelő mértékű, a nevek az ország online szerencsejáték feketelista) a szerencsejáték legális dubai. Tekintettel arra, hogy az engedélyezési folyamat legalább hat hónappal, Tsonev becslése szerint 2015-ig, az extra bevételt engedéllyel rendelkező online üzemeltetők számára, felső BGN 50m (€25.5 m), emelkedik BGN 100m 2016-ig.

A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.