Surface pro 3 sd slot

hogyan kell több pénzt a kaszinó rablás

Görög szerencsejáték technológiai cég Intralot tett egy javaslatot, hogy a görög Pénzügyminiszter Yanis Varoufakis, hogy hozzon létre egy nemzeti lottó az országban. Görög fogadási üzemeltető OPAP tartja monopólium, a görög szerencsejáték-piac, valamint a 2013-ban a görög kormány eladta a 33% OPAP tét befektetési csoport Emma Delta €652m surface pro 3 sd slot.
Közben Intralot éves közgyűlés Athén, Elnök Szókratész Kokkalis azt mondta, hogy egy nemzeti lottó kell meghatározni, amikor a bejelentést, hogy egy nemzetközi pályázatot, amelyet az állam hogyan kell több pénzt a kaszinó rablás. Kokkalis úgy véli, hogy a lottó meg kell szervezni, illetve az új Görög Szerencsejáték Bizottság (HGC), valamint függetlenül működnek a jelenlegi privát monopólium hogyan. "A lottón lehet tulajdonú, kizárólag az állam által, vagy co-az állam tulajdonában áll, biztosítási alapok, vagy az is lehet, hogy épül egy állami-magán partnerség. A menedzsment a lottón kellene odaítélni egy meghatározott, valamint világszerte elismert cég az ágazatban" - mondta Kokkalis. "A szakmai becslések szerint nemzetközi szinten a díjat a koncessziós egy ilyen licenc terjedhet €100 €250m egy 10-20 éves időszakban, míg az éves bevételeket az állam összeg annyi, mint €500 €600m." "A nyertes ajánlattevő is vállal költségek, az esetleges peres eljárás, jogi tanácsadó azt állítja, hogy a létesítmény a Nemzeti Lottó potenciálisan által a privát monopólium," Kokkalis ki. Intralot megerősítette, hogy az általa benyújtott üzleti javaslat, hogy a hivatal a Görög Pénzügyminiszter. A megbeszélés előtt, Intralot kinevezett Diomedes Királyság, mint a vállalat új pénzügyi vezérigazgató hogy a pénz slot.

Királyság, aki diplomáját a London School of Economics a specializáció a Számviteli & Finance is tartott vezetői pozíciókat Regency Szórakoztatás, Csoport Antenna hogyan lehet pénzt zynga poker. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre sitios de póker online kolumbia.