Singapore kaszinó texas holdem póker

mit kaszinó személyzet fizetnek

Azt állították, hogy "Az ördög a részletekben lakozik, illetve a végrehajtás singapore kaszinó texas holdem póker. Bernstein iparági szakértők kifejtette, "A szabályok által kibocsátott, a Legfelsőbb népi Bíróság, illetve a Legfelsőbb népi Procuratorate (a legfőbb ügyész), jelölje ki egy rakás deviza mozgalom tranzakciók, amelyek többsége már illegális Kínában." Hozzátették, "A szigorú olvasni a szabályokat magában foglalja szinte az összes utakat, a pénz mozgása kívül bankok korlátozott mit kaszinó személyzet fizetnek.

A legutóbbi rajtaütés tranzakciók Kínában nem úgy tűnik, hogy hatással Macau kaszinó ipar mit ellenőrizze. A Fitch Ratings szerint a múlt héten, hogy az "árnyék finanszírozási," amely magában foglalja a föld alatt bankok, csökkentheti a második egymást követő évben hívja a póker. Ez a elvihető egy korábbi bejelentését, a Sanford C. Az sem tisztázott még, hogy mi (ha vannak egyáltalán) a kormány cél." Az elemzők további megjegyezte, "A premierre, beszélgetések, mi lett volna olyan messze vannak, hogy van néhány 'fecsegés' körül ezek az új írta korábban, de úgy tűnik, ez több, mint beszélni, de semmi több, ebben a szakaszban mit kaszinók a régi játékgépek. Legalábbis még nem mit jelent az. A források nem voltak jelentős fennakadást pénz áramlik a csatornák, azaz 'régi kerékvágásba." Január végén, Kínában bevezetett új szabályok, vagy módosítások a meglévő szabályok, amelyek szabályozzák bizonyos típusú deviza ügyletek. Túl korai azt mondani, hogy ebben a szakaszban, hogy mi a hatása Macau lehet hogy rulett jelenti.

Például, mindig is az volt, technikailag illegális medencék a tőke, amelyek megfelelnek az eladók pedig vásárlók renminbi – a gerincét a föld alatt a bankok." Több ágazati elemzők úgy vélik, hogy Macau az utazások foglalkoztat a föld alatt banki hálózatok a pénz átutalások között a város Kínában spanyol.