A szerencsejáték-tó közelében jackson texas

a szerencsejáték közelében hilton head

Sweeney terv is felhívja a nagyobb szeletet a kaszinók új bevételi kell osztani Atlantic City szereplők ellensúlyozására a várható üzleti veszteség a szerencsejáték-tó közelében jackson texas. Egy rivális javaslat által Szenátus Elnöke, Stephen Sweeney is képzelte két kaszinók két megyében, de minden kaszinó volna, hogy legalább részben a tulajdonában meglévő Atlantic City-üzemeltető a szerencsejáték közelében hilton head. Bárki, aki kétségbe vonta, hogy az utolsó állítás szükség, csak, hogy hallgass Sweeney vádolni Prieto, hogy "szórakozik vele" a kérdésben, míg a megkérdőjelezik, hogy miért a New Jersey-kellene tenni valamit, hogy szívességet Wynn, aki nyilvánosan becsmérlik Atlantic Cityben, akinek a kaszinók, a Sweeney becslés, "pénzt veszít." Steve Wynn volt az egyik AC korai kaszinó bárók, miután elindította a régi Golden Nugget kaszinó 1980-ban sc.

Christie szerepéről beszél, hogy a sürgős a kérdés, mint minden terv módosítására az állam alkotmánya megköveteli, hogy egy szavazó népszavazás, de az, hogy a kérdés a szavazólapon előírja, hogy bill garner egy egyszerű többségi szavazás két egymást követő jogalkotási ülés, vagy 60% - os supermajority szavazás egyetlen munkamenetben rulett pour vasúti de tonnelle. Pénteken, Wynn szóvivője, Michael Weaver megerősítette a pletykát, hogy volt kering a nap előtt, hogy Wynn kifejezte érdeklődését a New Jersey jogalkotók módosítására irányuló javaslatok az állami alkotmány lehetővé kaszinók kívül Atlantic City-ben rulett pour vasúti coulissant suspendu. Hétfő (11) jelöli az utolsó nap, hogy a jelenlegi törvényhozási ülésszak, ami azt jelenti, hogy ha a konszenzus nem érhető el, amely bill támogatása, amit törvényjavaslatot terjesztett elő az utolsó ülés előtt ez a novemberi szavazás lenne szükség supermajority támogatása, valamint, hogy három-ötödét New Jersey jogalkotók, hogy támogassa semmit, mintha a terelés rulett pour vasúti de porte coulissante.
Azonban Weaver mondta, NJ Előre Média, hogy Wynn kamat feltétele volt a jogalkotók kiválasztása egy bővítési terve, hogy nem "korlátozza a rendelkezésre álló lehetőségek a jövőbeli fejlődés, a gazdasági ágazat, tekintettel arra, hogy néhány, a felső szint resort vállalatok, mint a Wynn, nem működik, Atlantic City-ben." Ez úgy tűnik, hogy egy záradékot, a bővítési terve lebegett az állami Közgyűlés Hangszóró Vincent Prieto, amely azt kéri, hogy két új kaszinók az északi részét az állam, egy minden megyében sajnálom. Az ingatlan végül átalakultak az Atlanti-óceánba Klub, de az ingatlan nehéz időket élt át, így ő lett az első négy AC kaszinók, hogy bezárja kapuit 2014-ben hogy időpontban nem elérhető. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre egyfajta gagnant du casino 8 lettres.