Kaszinó quartier saint lazare cuers

kaszinó jelentése angolul

Írország-szemben az online szerencsejáték szolgáltatók indul kifizető az új online fogadási adó ebben az évben, miután a jogalkotó végül jóváhagyták az oft-késleltetett jogszabályok kaszinó quartier saint lazare cuers.

Csütörtökön az Ír pénzügyminiszter Michael Noonan azt mondta, hogy a Fogadás (Módosítás) Számlát küldtek, hogy Elnök Michael Higgins aláírásra, a jelölést a betetőzése egy gyötrelmes folyamat indult vissza 2011-ben. Az új rendszer meghosszabbítja az 1% - os adó fogadási forgalom által jelenleg fizetett kiskereskedelmi fogadóirodák online sportsbooks, míg az online fogadási cserék, mint a Betfair fog fizetni, 15% - os adó fogadási nyereség. Szereplők, akik szeretnék, hogy továbbra is szolgálja Ír fogadók kell alkalmazni Ír online fogadási licencek. A Reuters idézett, a pénzügyminisztérium szóvivője azt mondta, hogy az adó valószínűleg hatása által az év közepén. Volt az adó alkalmazták 2014-ben Ír bukméker Paddy Power úgy gondolja, hogy a jövedelem-kal csökkent volna €8m.
ONLINE LOTTÓ DROGOSOK PUSZTÍT ÍRORSZÁG más Ír politikai hírek, Fine Gael szenátor Paul Coghlan készült hullámok ezen a héten figyelmeztetés, hogy a műszaki hibák a Nemzeti Lottó terminál is szikra, járvány, "online Lottó, mint a drogosok." A kiskereskedelmi terminálok tapasztalt néhány csuklás az elmúlt hetekben, ami a halasztás egy lottó sorsoláson, illetve jelentős punter frusztráció kaszinó jelentése angolul. Szerdán, Coghlan figyelmeztetett, hogy a műszaki csuklás a "meghajtó Lottó játékosok távol ticket terminál a boltok felé az online környezetben." Coghlan emlékeztette a többi szenátor, hogy a Nemzeti Lottó úgy vélte, hogy "hatalmas potenciál növekszik az online értékesítési csatorna." Coghlan követelte lottó szereplők biztosítását szolgálja, hogy ők a "bevezetése controls", hogy elkerüljék az említett Lotto drogosok a túladagolt az online fix.Írország Nemzeti Lottó lehetővé teszi online játékosok tölteni legfeljebb 75 eur / nap, míg a játékos számlák tartalmazhat egyensúly-ig €750 t-modell kaszinó winnemucca nv. Coghlan, hogy hívják ezeket az összegeket "a túlzott mennyiségű pénzt", hogy az emberek kiadások állami tulajdonú (Intralot működtetésű) szerencsejáték-aljzatba t-modell winnemucca kaszinó nevada. Egy lottó szóvivő rámutatott, hogy az €75 limit alacsonyabb volt, mint sok más országok, beleértve az egyesült KIRÁLYSÁGBAN. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.