Kaszinó nova scotia halifax óra

kaszinó nova scotia halifax ns

Marc Lasry, alapítója a befektetési vállalkozás Avenue Tőke, volt tekinthető versenyző lesz a következő U kaszinó nova scotia halifax óra. nagykövet Franciaországba, de visszavonta a nevét a futás után a jelenések könyve a kapcsolatok egy állítólagos illegális póker gyűrű fut az orosz maffiózók kaszinó nova scotia halifax ns. A New York Post jelentések Lasry, egy Wall Street-i milliárdos, vannak kapcsolatai, hogy számos olyan egyének, akik ellen emeltek vádat által a közelmúltban, a rendőrség, az Igazságszolgáltatás során egy kudarc, egy állítólagos illegális hitel fogadási üzlet, köztük egy szoros barátság Illya Trincher, akik azzal vádolnak, hogy tart a 100 millió dollárt illegális fogadások, valamint pénzmosási művelet kaszinó nova scotia halifax szórakozás. Fő Vádiratot Trincher csak egy volt a 30 egyének, akik ellen emeltek vádat a főügyészi a Déli Kerületében, a New York alábbi díjakat a pénzmosás, fut egy illegális sportfogadás művelet, zsarolás, valamint zsarolás, majd a listán végig a jól ismert orosz maffiózó Alimzhan 'Taiwanchik' Tokhtakhounov, műkereskedő Hillel "Helly" Nahmad, valamint a "Póker Hercegnő" Molly Bloom mikor choctaw kaszinó megnyitásához.
Lasry cég Avenue Tőke mutat, hogy a sajtó egy másik irányba, amely kimondja, hogy A New York Post, hogy "Marc visszavonta, mert nehéz lesz, hogy kap a lemondást a legfontosabb ember a rendelkezés az Avenue Főváros befektetők, meg kellett volna, hogy eladja magát a Sugárút Tőke üzleti gazdaságok." "Nagyon hálás vagyok, hogy figyelembe vették, de azt szeretném, hogy a spekuláció, hogy a többi, s tudd, hogy én leszek maradt Avenue," kijelentette, Lasry egy nyilatkozatában, hogy eloszlatni a pletykákat mikor choctaw kaszinó megnyitása vissza. Arra utal, hogy ez csak egy kísérlet arra, hogy a shift az érvelés, a legutóbbi jelentések a kapcsolatot az illegális szerencsejáték ütő, forrás is azt mondta A New York Post, hogy ő visszavonta nevét a futás után egy FBI-átvilágítás került sor, hogy kiderült, a szerelem, a high-stakes poker játékok mikor choctaw casino megnyitása. Hogy igaz-e vagy sem, hogy rossz sajtó soha nem valami, ami egy nagyteljesítményű, a milliárdos üzletember, aki azt akarja, azt pedig főleg nem, aki az, hogy használja a lábujjait a politikai óceán.
S mivel az ügy tovább folytatódik a bíróságon keresztül, lehet, hogy további bánni a szerepét, néhány gyanús karakter. a szerencsejáték engedély a tombola jegyek.