Kaszinó a tengeren telefonszám

kaszinó tengeri hajóutat

viszket a Nézettség Inc azt mondja, a Macau szerencsejáték-piac valószínűleg gyorsabban felépül a negatív hatása a Covid-19 járvány, mint Szingapúr, majd Las Vegas-ban, Nevadában, az Egyesült Államokban kaszinó a tengeren telefonszám.

Ez azért van, mert a Macau közel a feeder piacok, azt mondta, hogy a nézettség hivatal szerdai jelentése összpontosított casino csoport Las Vegas Sands Corp viszket mondta várható "erősebb helyreállítási Makaón adta közelsége a feeder piacokon, illetve lassabb helyreállítási Las Vegas-Szingapúr mivel ezek a piacok nagyobb mértékben támaszkodik a légi közlekedés a saját feeder piacokon." viszket mondta, megerősítette a "BBB -" hosszú távú kibocsátó alapértelmezett ratings, a Las Vegas Sands, illetve annak két egységek műveletek Ázsiában: Macau kaszinó üzemeltető Sands Kína Kft.; valamint a Marina Bay Sands Pte Ltd., azaz a Marina Bay Sands komplexum Szingapúrban kaszinó tengeri hajóutat. A csoport értékelés az outlook-ra módosították a negatív stabil kaszinó a tengeren ncl telefonszám.

A felülvizsgálat az értékelés az outlook negatív tükrözi, hogy a gyengébb működési feltételek a Las Vegas Sands piacokon, mint azok a Fitch a korábban feltételezettnél a kezdete a járvány" - mondta a minősítő ügynökség. kaszinó a tengeren telefonszám ncl.