Mit póker zseton használják a kaszinók

mit póker zseton tenni kaszinó használja

LÁTOK LEHETŐSÉGET, MINDEN VÁLSÁG még nem tudjuk, meddig fog tartani a Koalíció, hogy hagyja Abba az Internetes Szerencsejáték (CSIG), Adelson anti-online szerencsejáték-lobbi csoport, hogy használja a hack, hogy rámutasson a biztonsági rés az internet, illetve a képtelenség, az online szerencsejáték-üzemeltetők, hogy megakadályozzák a terroristák meg, hogy a bűnözők egyre "egy talpalatnyi föld minden Amerikai háztartásban." Legalábbis ez az üzenet az új CSIG kereskedelmi (megtekinthető alább), hogy továbbra is CSIG politikáját hajlító az igazság, hogy Nyúlik Armstrong arányban mit póker zseton használják a kaszinók.

A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre. Októberben Adelson mondta egy New York-i közönség, hogy a NEKÜNK kell bizonyítani, hogy az ellenzék, hogy az Iráni nukleáris program által robban egy bomba, egy lakatlan része Iránból, hogy "nem fáj a lélek, kivéve néhány kutyákat." Sands szóvivője Ron Reese azt mondta, hogy a következő nap, hogy Adelson volt "a túlzás, hogy egy pont, hogy a tettek hangosabban beszélnek, mint a szavak." Sands még nem nyilatkozott a hack, valamint a telek jelenleg továbbra is elérhető. A valóság az, hogy Reid szóvivője azt mondta, hogy a főnöke "támogatja az erőfeszítéseket a tagállamokat, hogy maguk döntsék el, hogy legalizálni internetes póker," valami Adelson-nak nevezte "a leginkább addiktív játék." Ami a CSIG levél jogalapot ", hogy a vita tények alapján" annál is inkább ironikus.Őszintén szólva, ha az bizonyítható, kétszínűség, a CSIG erőfeszítéseit, hogy a dátum, amely magába foglalja masszívan overhyping az FBI álláspontja az online szerencsejáték, a terrorizmus, egy megbocsátható, hogy feltételezi, hogy a Sands oldal hack volt egy hamis zászló támadás célja, mint illusztráció, az internet megbízhatatlan természet. A térkép feletti volt, a következő szöveggel: "a Francba Is, Ne hagyd, hogy a nyelv vágni a torkát" míg a szöveges mentén a lap alján kijelentette: "használatának Ösztönzése, a tömegpusztító Fegyverek, BÁRMILYEN körülmények között, az Bűn." Adelson elkötelezett támogatója Izrael, amely már régóta azzal érvelt, hogy Irán nukleáris ambícióit célja, hogy lehetővé teszik, hogy a sztrájk az országban mit póker zseton tenni kaszinó használja. Weboldalak tartozó kaszinó üzemeltető Las Vegas Sands vették offline kedd után úgy tűnik, hogy feltört magánszemélyek szemben Sands elnök Sheldon Adelson álláspontja Irán nukleáris ambícióit. De tekintve, hogy CSIG múltja, lehetséges.

Adelson csoport nemrég küldtek egy levelet, hogy tagjai az American Gaming Association (AGA), azt állítva, hogy a Szenátus Többségi Vezetője, Harry Reid (D-NV) volt, szemben az erőfeszítéseket, hogy legalizálja az online szerencsejátékot, kényelmesen figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy Reid ellenzék korlátozott volt, hogy az online kaszinó játékok kaszinó a tengeren telefonszám. Ahelyett, hogy milyen irányba szobát a Velencei vagy Homok, Betlehem, a látogatók az oldalakon talált egy üzenetet a csoport-nak nevezi magát, a 'Anti WMD-csapat nyilvánvalóan dühös át hozzászólások Adelson tavaly tett arra utal, hogy az usa meg kell felrobbantani a nukleáris fegyver az Iráni sivatagban, mint egy figyelmeztetés, hogy az Iráni vezetők vissza a nukleáris programját. Sands alkalmazottak nevét, elérhetőségét, valamint a társadalombiztosítási számok jelennek meg a görgetés listában, míg Adelson a képen mellett Izraeli miniszterelnök Benjamin Netanjahu kaszinó tengeri hajóutat.