Hogyan kezdjük el a póker éjszaka

hogyan kezdjük el a póker liga

David Baazov eladta hét millió törzsrészvény a Amaya Inc, majdnem egyharmada a tét a Montreal-alapú online szerencsejáték-társaság hogyan kezdjük el a póker éjszaka. Baazov vezette a céget, amíg Március 2016 után felmerült jogi problémák hogyan kezdjük el a póker liga. Baazov vádolták meg azzal, hogy a bennfentes kereskedelem, illetve vallotta, hogy nem bűnös, de arca csalás a következő tárgyalás November Quebec-ben. Baazov eladta a Amaya közös részvények 19 dollár fejenként, összesen $133m.

Az eladó képviseli körül 4.8% - a, a cég fennálló közös részvények mintegy 30% - a Baazov befektetéseit az Amaya hogyan kell kezdeni egy póker klub. A hajlam levelek Baazov nagyjából 17.6 m törzsrészvény, ami 12,1% - a a társaság kibocsátott, valamint a fennálló állomány. Jön az értékesítés csak nappal azután, hogy Amaya volt, bejelentette, hogy refinanszírozott a hosszú távú adósság monte casino randi akciós 2021. A pénzügyi szerkezetátalakítási volt, hogy kedvét Baazov a megszerzése irányítani.
A szerencsejáték-üzemeltető sikeresen újra árú az első-sorban lejáratú hitelek, valamint tartalmaz egy olyan módosítást, hogy megakadályozzák, hogy egy "bizonyos jelenlegi részvényesi" átveszi a cég. Egyszer korábban ismert, mint a "király az online szerencsejáték", 2014-ben Baazov vásárolt PokerStars alatt Amaya a $4,9 mrd ft-tal, valamint sikertelenül próbált vásárolni Amaya nyíltan.2016-ban véget vetett a törekvés, hogy vegye át kezelése Amaya eszközeit, azt állítva, hogy nem tudott találkozni "prémium befektetői igények"..