Hogyan kell megjavítani japán játékgép

a kutyák a póker doboz

A fejlesztő alkalmazkodott a híres Bar–X szárazföldi márka online nyerőgép játékosok. Játék mechanika: Bemutatásra, mint egy 5 tárcsás, 20 nyerővonalas nyerőgép, az új játékban több mint két millió játék táblák alatt a bónusz kör, amely mozgásba keresztül bármilyen kombinációja dobozos szimbólumok fejlődő szélén a tárcsákon hogyan kell megjavítani japán játékgép. Biztos vagyok benne, hogy a játékosok imádni fogják a kombináció bízunk benne, hogy a második márkás játék a sorozat" Tervezett kiadások: Reális lesz átalakítva a klasszikus címek a Bar-X sorozat beleértve a Super Bar-X, Bűvös 7, Mágikus 10, Bar-X 7even Nagy 7 az online játékok, amelyek összhangban a retro érzés, nosztalgia az eredetit, majd bemutatja őket, a különleges 3D-s szekrény.
"Hozzáadásával a széles körben népszerű Játék Váltó bónusz, hogy a slot van hozzá extra szinten, az izgalom, míg hű maradjon az eredeti megjelenés a Bar-X™ márka a kutyák a póker doboz. Azonnal siker: A hivatalos sajtóközlemény, Kereskedelmi Igazgató a Reális Játékok, Robert Lee, azt mondta: "Bár-X™ az abszolút klasszikus tartott játékosok szórakoztatja a szárazföldi helyszínek a világ minden tájáról évtizedek óta büszkék vagyunk arra, hogy feltüzelni a játék az online játékosok ezzel a minőségi kiadás a kutyák a póker. "már nagyon izgatott vagyok, hogy az első márka, amely Reális használják az új, innovatív Játék Váltó fogalma.
Következő sikeres két hét kizárólagossági időszakban a GVC csoport, a Brit online kaszinó szoftver cég Reális Játékok tette a legújabb cím, Bár-X Játék Váltó, a rendelkezésre álló szerte az egész hálózatot. A virtuális verzió jellemzői a fejlesztő, innovatív új játék koncepciója Játék Váltó bónusz kör, amely hozzáteszi, hogy egyedi, modern elem játék ahol az található. Arra számítunk, hogy ez a kombináció, hogy azonnali siker az egész fórumon, megnyerő mind a rajongók Electrocoin, valamint az új közönség." Is kommentálta az együttműködés, Electrocoin Elnök, Gabino Stergides, ki.. a kutyák a póker eredeti.