Második kéz szerencsejáték-gépek eladó

rangsor a kezét texas holdem

A második alkalommal kevesebb, mint 10 nap, egy játékos A Velencei lett milliomos megnyomása után a Sands Milliomos Progresszív második kéz szerencsejáték-gépek eladó. A győztes, aki megkérdezte, hogy névtelen maradjon, elvitte haza $1,018,472 megnyomása után egy táblázat játék progresszív közben Végső Texas Hold ' em vasárnap rangsor a kezét texas holdem.
A Homok Milliomos Progresszív, amely elindította a múlt év végén pedig kezdődik az 1 millió dollárt, majd fokozatosan növeli, nyert azáltal, hogy egy 5 dolláros fogadást, hogy kap egy természetes royal flush, egy-egy képviselője, A Velencei-mondta rangsor a kezdő póker kezek. Valentin Nap korán jött egy völgy helyi, aki megnyerte több mint $1.5 millió északnyugat-Las Vegas-i kaszinóban rangsor a holdem kezdő kezek.

A szerencsés játékos megütötte a főnyereményt, a Suncoast Hotel and Casino kedden közben Arisztokrata Technológiák Buffalo Grand slot machine . A grand teljes dollár volt 1,559,521.68 rangsor a póker kezet preflop. A video slot gép landolt a nagy Jackpot nyerőgép-a bónusz kerék jelezve a nyertes jackpot, Arisztokrata mondta egy sajtótájékoztatón. a kaszinóban dolgozik gran madrid.