Szerencsés sas kaszinó eagle pass megnyitás dátuma

szerencsés sas kaszinó eagle pass újbóli megnyitása

Hollandiában, valamint az Európai szerencsejáték-óriás Novomatic AG állítólag tartott egy különleges szertartás az este, június 5-én ünnepelni megnyílt az új Kaszinó Admirális Helmond helyszín szerencsés sas kaszinó eagle pass megnyitás dátuma. Egyik jelentése szerint G3Newswire, a friss létesítmény található, a kis dél-Helmond város mintegy nyolc km Eindhoven kínál mecénások válogatott néhány 190 slot, valamint elektronikus rulett gépek.
A forrás részletes, hogy a vállalkozás a közösségen belül található egykori Scala Bioscope mozi összetett ingyenes parkolóval, valamint ingyenes ételt, italt szolgáltatás, valamint a bingo vasárnap. Kiadós örökség: Gumpoldskirchen-központja Novomatic AG állítólag kijelentette, hogy a belső, a Kaszinó Admirális Helmond továbbra is igaz, hogy az art-deco gyökerek jóvoltából egy csábító mix színek, textúrák, anyagok, amelyek kiterjednek a csillárok, prémium kialakított rendszámtábla munka, valamint a ház elejében alkohol-mentes gin bár.
Az üzemeltető állítólag azzal érvelt, hogy az ingatlan sőt biztosít a vendégek a képességet, hogy élvezd a hozzáférést egy három szintű kapcsolódó jackpot vele világítás által szolgáltatott multi-színes Led-ek, illetve reális ólomüveg -, mint a díszek. Holland ajánlás: Novomatic AG állítólag nyitotta meg első Kaszinó Admiral márkájú, ingatlan Hollandiában egy hat évvel ezelőtt a Kaszinó Admirális Helmond most szolgálni, mint a hetedik ilyen helyszín a kis Európai nemzet mellett honfitársainak, a közösségek, Hoofddorp, Noordwijk, Sluis, Hulst, Waalwijk pedig Heerlen szerencsés sas kaszinó eagle pass újbóli megnyitása. Az Osztrák cég állítólag nyilvánosságra, hogy a legújabb létesítmény emellett kínál interaktív fény létesítmények, valamint videó képernyők lehet programozni, hogy megmutassa jackpot nyer, vagy a részletek a speciális promóciókat patin egy rulett ajustable tízpróba. Stimuláló szabványok: Thomas Komnacky szolgál a Globális Műveletek Alelnöke, a Novomatic AG ő állítólag kijelentette, hogy a cég új Kaszinó Admirális Helmond vállalkozás nyitva 19 óra egy nap nyolc órakor reggel kínál a legmagasabb színvonalon szempontjából játék berendezések, vendégszeretet, valamint a felelősségteljes szerencsejáték.' Az ügyvezető állítólag azt is kijelentette, hogy a helyszín is található készpénz nélküli szerencsejáték a személyzet, hogy szakszerűen képzett, az egyik a másik helyen a garancia vendégek egy nagy idő, egy izgalmas környezetben, a prémium szolgáltatás, illetve a berendezés.' Állítólag olvastam egy nyilatkozatát, Komnacky.. patin egy rulett adulte tízpróba.
"megnyitása új Kaszinó Admirális helyszín Hollandiában újabb bizonyítéka annak, hogy elkötelezettek vagyunk a fenntartható üzleti stratégia még a gazdaságilag nehéz időkben. A kaszinó található egy kivételes épület, hogy már ügyesen alkalmazkodott a belső kialakítás szakemberek patin egy rulett alkalmazkodó sur chaussure. Kombinálva az első osztályú szolgáltatás, prémium játék az ajánlat, meggyőződésem, hogy hamarosan egy újabb mérföldkő a történet holland siker." patin a rulett egy vendre pas cher.