Oldalak

mint a dühöngő bika kaszinó

Brit képrögzítés, illetve disztribúciós platform szolgáltató Picsolve Korlátozott Nemzetközi írt alá öt évre nyújt az óriás Studio City Macau integrált casino resort a magával ragadó zöld-képernyő technológia használható több látnivaló oldalak.

Derby-alapú Picsolve Korlátozott Nemzetközi-ben alakult, 1994-től nyújt vidámparkok a szakember út fotózás, valamint az újítások jelenleg által használt látnivaló a világ minden tájáról, beleértve Ázsiában a Madame Tussauds Szingapúr, valamint a Legoland Discovery Center a Shanghai mint a dühöngő bika kaszinó. A megállapodás azonban a Studio City-Macau, amely többségi tulajdonában Melco Resorts and Entertainment Korlátozott, képviseli Picsolve International Limited első behatolás Macau oldalak a dupla buborék slot. A cég kijelentette, hogy az ügy marks diverzifikáció új szektorok, valamint a folyamatosan földrajzi terjeszkedés szerte a világon'. "Örömünkre szolgál, hogy hozzá Studio City Macau, hogy a meglévő névsor, világszínvonalú szállodák," olvastam egy nyilatkozatát, David Hockley, Ideiglenes Ügyvezető igazgató az Picsolve International Limited. "Több, mint luxus üdülőhely a fejlesztők pedig márka befektetni az Ázsiai-Csendes-óceáni térségben, reméljük, hogy úgy vélik, hogy a további bevételi lehetőségeket, világszínvonalú tartalom tapasztalatokat meg kell felajánlani." Picsolve Korlátozott Nemzetközi kifejtette, hogy a technológia felhasználható a Batman Sötét Repülés repülés szimuláció út belül Studio City Macau, valamint az üdülőhely Arany Orsó-nyolcas óriáskerék, amely a világ első, majd veszi az utasok egy utat néhány 426.5 lábát a levegőbe szerencsés sas kaszinó eagle pass éttermek.
Emellett az angol cég kijelentette, hogy célja Studio City Macau egy sor 'képalkotó technológia, testre szabható árut tehát, hogy a látogatók megoszthatják tapasztalataikat keresztül, személyes, társadalmi hálózatok, valamint az 'all-inclusive digitális fotó csomagok, premium photo-könyvek, személyre szabott áru' szerencsés sas kaszinó eagle pass megnyitás dátuma. David Sisk, Ingatlan Elnök Studio City Macau, leírt Picsolve International Limited, amely szintén irodák Londonban, Orlando, Dubai, Hong-Kong, mint egy ideális digitális tartalmak létrehozása partner' miatt a 'kreativitás, a lelkesedés, a megértés a legfontosabb cél, demográfiai' szerencsés sas kaszinó eagle pass újbóli megnyitása. "Alig várom, hogy lássam a kreatív kép fogalmak életre minden, a fő turista látványosságok üdvözöljük ügyfeleinket, hogy lásd, milyen az új élményeket nyújtani" - mondta Sisk. patin egy rulett ajustable tízpróba.