A szerencsejáték iskola tout les personnages

a szerencsejáték iskola twin kötet 6

Az Online szerencsejáték technológia szolgáltató NYX Gaming Group kérelmet nyújtott be, hogy trösztellenes pert BRIT fogadóirodák William Hill erőfeszítéseit, hogy blokkolja a NYX felvásárolta a Tudományos Játékok Corporation a szerencsejáték iskola tout les personnages. A múlt héten, a Torontói tőzsdén jegyzett NYX nyilvánosságra a azt állítja, hogy a Hegyek között, amely rendelkezik egy jelentős részesedést a NYX, azzal fenyegetőzött, hogy szavazzuk le a javasolt C$775m megszerzése NYX a Tudományos Játékok, kivéve, ha Hills kapott bizonyos szerződéses biztosítékokat NYX eszköz OpenBet, mely hatáskörök Hills sportfogadás platform. Csütörtökön, NYX pert indított a New Jersey legfelsőbb Bíróság azzal vádolja a William Hill Nyrt., a William Hill Akadályverseny Kft., valamint az egyes Dombok tisztek, rendezők, a részvétel a "jogellenes magatartása sérti a New Jersey Trösztellenes Törvény" azzal, hogy blokkolja a Sci-Játékok dolog, ami NYX azt állítja, biztosítja a "nagy előnye, hogy a születő szabályozott sportfogadás ipar." Hegyek, feltéve, font körül 90m támogatás NYX van 2016 megszerzése OpenBet, meg a Sci-Játékok érdeklődését a NYX széles körben tekinteni, mint egy játék, hogy helyezze el a cég abban az esetben, ha az amerikai Legfelsőbb Bíróság oldalon New Jersey ajánlatot, hogy érvénytelenítsék a szövetségi PASPA sportfogadás tilalom a szerencsejáték iskola twin kötet 6.
NYX keresetét, amely arra törekszik, kártérítés, magas kártérítési, illetve ügyvédi díjakat, azt állítja, hogy Hills "félelmek verseny a piacon", kilátással a MINKET sportfogadási piacon, mint "a 'két lovas verseny' között William Hill NYX." A William Hill már van egy virágzó sportfogadási Nevadában, valamint leendő foglalkozik, hogy indítson sport fogadás műveletek New Jersey-ben, ha a jogi helyzet megváltozik a szerencsejáték iskola twin nombre de tome. NYX is bejelentette, hogy elérte egy exkluzív üzlet Sci-Játékok fejlesztése, illetve terjeszteni egy új amerikai néző sportfogadás platform. Sci-Játékok beleegyezett, hogy biztosítani $30m finanszírozására a fejlesztési platform cserébe 10 év kizárólagosság, hogy folytassa sportfogadás foglalkozik az összes amerikai állam, ahol a tevékenység megengedett.
Azonban ezt az üzletet lehet selejtezni, ha a tervezett NYX beszerzési terv szerint black jack rendszeres font ingyenes letöltés. A NYX részvényes szavazás a Sci-Játékok beszerzése, az eredetileg tervezett December 7-én került szorult vissza, míg December 20 black jack regle du jeu. Hegyek válaszolt NYX eredeti bejelentését arról, hogy volt még rágódom a lehetőségek, de vádlott NYX a kísérlet, hogy "meghiúsítja [Hills'] szerződéses jogokat." Következő a pert, Dombok szóvivője Ciaran O ' Brien azt mondta az Associated Press hogy NYX az "agresszív pereskedő tevékenység" nem megakadályozzák a Hegyek keres "tökéletesen ésszerű biztosítékot közös projektek NYX." O ' Brien azt mondta, a vágy, a RÁNK néző szerencsejáték cégek helyzetbe magukat előre a potenciális relaxációs Amerika sportfogadás ban "adhat egy nyom, mint az agresszív peres eljárás, amelynek célja a William Hill." A múlt heti tit-for-tat sajtóközlemény csetepaté láttam NYX részvények fészer 15% - os érték, míg a Hegyek szenvedett, csak egy szerény csökkenés. NYX a részvényeket egy 2.5% - a déli hétfő, míg Hills részvények zárt ki a hétfői kereskedés a LSE lényegében lapos black jack rendszeres font letöltés. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.