Tulalip buszjárat a kaszinóhoz

seattle-ből

Herbst nem sikerül a kaszinó egyszer Cannery Casino Resorts KFT vezetése szerződés lejár, a következő évben tulalip buszjárat a kaszinóhoz.
A Las Vegas-i székhelyű cég tulajdonosa egy Nevadai nyerőgép útvonal művelet több mint 6000 gépek több mint 300 bárok, vendéglők, kisboltok, illetve élelmiszerbolt. seattle-ből. 31-ig, azt is mondta John Christopher Krabiel nevezték pénzügyi vezetője, valamint pénztáros. Herbst nyilvánosságra, hogy a tanácsadói szerződés kezdődött, Május 1., illetve a "társaság tanácsot, illetve ajánlásokat tehet a Hotspur vonatkozó Hotspur működését a kaszinó." Herbst VEZÉRIGAZGATÓJA, David Ross irányítja, illetve felügyeli a tanácsadó.
Alatt az ügy, Herbst jogosult a havi díj, amíg a "kezdés dátuma" a megállapodás április 1, 2012 tulalip kaszinó biztonsági telefonszám. Donna Lehman, a cég korábbi vezető pénzügyi tisztviselő, nevezték alelnöke, a pénzügy, a bejelentés szerint. Ahelyett, hogy működni fog a Hotspur Kaszinók, amíg a cég kezdi kezelni a saját kaszinók fogadok. "A tanácsadó által nyújtandó szolgáltatások a társaság közé tartozik többek között a készítmény egy öt éves stratégiai terv, a kaszinó pedig a készítmény egy éves költségvetése a művelet a kaszinó," a Securities and Exchange commission bejelentés mondta. Sánc Blvd puha no deposit kaszinó bónusz kódok. Mielőtt csatlakozott Herbst januárban , Krabiel, 47, volt alelnök a működési finanszírozás Boyd Szerencsejáték Rt fogadok. Herbst működik, közel egy tucat kaszinók Nevadában, beleértve a Szörnyű Kaszinó Las Vegasban, majd három Primm resorts a Nevada-Kaliforniai határ; Herbst is működik mindkét kaszinók Iowa-ban, valamint a Missouri hogy soron kívül póker.