Nieuwste vestiging van holland kaszinó

hogyan kell megnyerni egy kocka bajnokság

Mint az egyesült KIRÁLYSÁG szárazföldi TV csatorna ITV készül elhagyni a rulett kerék képezi a központ darab Simon Cowell Piros Vagy Fekete?szerencsejáték-show, a Szerencsejáték Bizottság (GC), hogy ajánlani egy szigorítását TV műsor rendeletek nieuwste vestiging van holland kaszinó. Jelentése BroadcastNow kimondja, hogy a javasolt kormány quango, azt hittem, hogy az első vizsgálatok a maga nemében, volt köszönhető, hogy tegye közzé "tanácsot" a műsorszolgáltatók, illetve a gyártók a game show formátumok a múlt hónapban, de folyamatban van neki egy pár simítás hogyan kell megnyerni egy kocka bajnokság. Forrásokat az iparágban kijelentette, hogy a szonda indult, aggodalmak, a Vörös, Vagy Fekete formátumban panasz, hogy "glamorised szerencsejáték". Nem tudják, hogy...

a szerencsejáték elbűvölő. Akárhogy is szerepel, mint egy tény, amelyet a források, hogy a tárgyalások tartottak a GC kapcsolatos ellentmondásos show. Ez derült fény, hogy az ITV fog most elhagyni a hatalmas rulett kerék, amely segített egy szerencsés lélek nyerni £1m után egy szerencsés spin, a forrás, amely kimondja, hogy ha a megbízást kap egy második sorozat, akkor most helyébe egy játék igénylő több "képesség" olyan, hogy a játékosok "megérdemlik" a győzelem hogyan kell megnyerni egy kocka.

Nem világos, hogy ha ITV döntése, hogy dobja el a kerék volt az eredménye, hogy a GC ez a lobbizás, vagy egy független formátum javulás, bár a pletyka terjedt el, hogy ők hívják a biztosítékot, hogy a versenyzők bizonyítania kell, hogy bizonyos fokú készség, hogy nyerhet hogyan kell megnyerni egy flush póker. De nem csak a tiszta, egyszerűen szerencse, függetlenül?Milyen tudást lehet egy játékost igazolni, ha, mondjuk, az új formátum látja, hogy egy játék foglalkoztatott helyett?A játékos nem tudja befolyásolni, milyen igazolványt kell őket. A csak "képesség" használhatják a határozat, hogy "tudom használni a kártyát, vagy hogy?" például. Ez tényleg egy képesség?A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.