Mit jelent az

hogy vak a texas holdem

Adatok, valamint dokumentációs gyűjtemény jelenleg is folyamatban van," - tette hozzá által idézett közszolgálati műsorszolgáltató Rádió-Macau.r Leong azt mondta, hogy a félidős volt még kezdeti fázisban van, de ott nem volt határidő, hogy jelen végső jelentés mit jelent az. Beszélt újságíróknak, miután részt a show házigazdája a Kínai nyelv szolgáltatás Rádió Macau hogy vak a texas holdem.

Az adás tartalmazza a hivatalos válaszol a kérdésekre telefonon által hallgatók mit jelent az. Ez a felülvizsgálat célja annak értékelése, hogy a szerencsejáték-üzemeltetők kapcsolatos kötelezettségeik teljesítése a koncessziós szerződést írt alá a kormány, hogy" a hivatalos kijelentette, a következő a rádió megjelenése hogy vak az. "A kinevezésre jogosult valamely felsőoktatási intézmény, hogy ezt az értékelést, azt akarjuk biztosítani, hogy az eredmények objektív, tudományos." r Leong szerdán hozzátette, hogy a félidős felülvizsgálat segítene a kormány egy hosszú távú terv a város szerencsejáték iparág felmérése után, ha a célkitűzések volt eredetileg javasolt során a 2002-es játék liberalizáció teljesült póker.

Azt nem írták ki őket a hozzászólások szerdán, de ez a nyilvánosság, hogy az egyik cél az volt, hogy ösztönözze a több non-gaming konferencia turizmus.tyúk kérte, hogy a kormány az éves cash alamizsna, hogy a helyi lakosok, amely áll a MOP9,000 ebben az évben (US$1127 főt), Mr Leong megjegyezte, hogy az alamizsna volt mérlegelési volt összefüggés, hogy a kormány költségvetési többletet mit jelent az. Mint ilyen, a csökkenő állami bevételek vezethet egy felülvizsgálat, hogy a politika, rámutatott hogy keverem a jelent a póker. Amíg mi nem vagyunk a veszélyes zóna, mégis úgy gondoljuk, hogy a nagykereskedelmi vágni, hogy az éves alamizsna azt eredményezheti, hogy bizonyos mennyiségű szociális nyugtalanság," Uniós Szerencsejáték-Kutatás Macau Kft elemzők Grant Govertsen meg Felicity Chiang írta egy megjegyzés következő Mr Leong észrevételeit. gyémánt kaszinó arany hiba foltozott.