Kft. szerk. elitista 1965 kaszinó vintage ruha

hűséges póker székesfehérvár n d ng

Alatt Közgyűlés Bill 219 által jóváhagyott törvényhozók a végén-a-session rohanás, az állam kap 75 százaléka, akik a nem igényelt nyeremények; 25 százalékkal marad a kaszinó.

Azonban sok olyan aggályok, hogy a végrehajtás, illetve adó számítások foglalkozott, a végleges számlát." A 75-25 osztott egy kompromisszum volt kft. szerk. elitista 1965 kaszinó vintage ruha. A Közgyűlés vasárnap szavazott 40-2 javára a számlát, majd egy 14-7 Szenátusi szavazás hétfőn, hogy hagyja jóvá az intézkedést hűséges póker székesfehérvár n d ng. A törvényjavaslat előírja, hogy a Nevadai Szerencsejáték Bizottság elfogadja rendeletek tekintetében a "visszatartás követése" a nyerőgép utalványok, valamint a kifizetés a 75-25 szét az utalványok között az állam szerencsejáték vállalatok. Amikor először által bevezetett Szenátus Többségi Vezetője, Steven Horsford, D-North Las Vegas, a bill nevű 100% - a, hogy az állam. "Ott volt jogszabályok volna szélesíteni az adóalapot, de nem felelt," a Valentine-mondta lsf munka slot limit elérése. "Voltak is érinti, a mechanika. Richard Wells, elnök Kutak Szerencsejáték-Kutatás Reno-ban, az úgynevezett az ötlet, hogy megérinti a nem igényelt nyeremények egyensúlyba a költségvetést egy "rossz." "Kerestek bevételi források mindenütt, ahova csak lehet" - mondta Wells, hozzátéve, hogy ez egy "rossz ötlet", hogy nem vesz figyelembe semmilyen további adók vagy díjak mit jelent az.
Most megy a kormányzó a figyelmet. hogy a kő hideg. De július 1-jétől, az állam megkapja a többséget, hogy a bevételek közé, mivel a Jogalkotó csapok azok az alapok, hogy segítsen egyensúlyt az állami költségvetés mogyorót értem. Valentine azt mondta, a törvényjavaslat eredetileg tekinteni, mint egy szerencsejáték-bevételek adó, és mint ilyen, kellett volna tárgyalt része egy nagyobb adó bevétel csomag alap az állami költségvetés póker.