A legjobb tippek

hogy megnyerje a slots

SunTrust Haza Fejlesztők Inc, a többségi tulajdonú Fülöp-szigeteki leányvállalata, a SunCity Group Holdings, célja, hogy eladja a fennmaradó részesedés ingatlan üzleti hogy egy helyi társ azzal a szándékkal, hogy hangsúlyok a kaszinó üzleti, valamint egy új helyszín, Manila. Szerint a bejelentés a Hong Kong-i Tőzsdén, Ázsiai E-Kereskedelem Inc azonosították, mint az értékesítési partner a legjobb tippek.

A társaság szerez több, mint 24% - a SunTrust érdeke az Első Oceanic Property Management Group (FOPM), egy ingatlankezelő cég hogy megnyerje a slots. Az akvizíció állítólag költség PHP153.7m ($3,2 m) a legjobb tipp.
A nyilatkozatot, SunTrust azt mondta, hogy a természet a FOPM üzleti "teljesen független, hogy a kaszinó, szórakoztató piacon, a Fülöp-szigeteken, ahol a Csoport befektetés." Hozzátette, hogy "a rendelkezésére lehetővé teszi, hogy a csoport megszabadulni a nem-alapvető üzleti, valamint arra, hogy a telepíteni a források, hogy a legfontosabb a vállalkozások számára."SunCity megszerzett 51% - os tulajdonrészét SunTrust vissza 2019-ben annak érdekében, hogy fejlesszék a fő hotel and casino a Westside Város Resorts World (a képen), a Szórakozás cityvel Manilában hogy nyerni. Korábban ebben az évben, SunCity felvetett PHP12.9bn ($268.6 m) a projekt finanszírozása a kibocsátó átváltoztatható kötvények a legjobb tippek.

Megaworld egy másik részvényes SunTrust, egy 30% - os részesedés a cég, amely szintén 50% - ban tulajdonosa az Ázsiai E-Kereskedelem, érdeklődés az új helyszín hogy nyerni blackjack. A Nyugati Város Resorts World nyitjuk ki 2023-ban, majd azt mondta, hogy tartalmazza 400 szerencsejátékok, az 1200 játékgépek 400 öt csillagos hotel szobák."A Csoport szándékozik alkalmazni a nettó értékesítéséből befolyt összeg a rendelkezésére, mint általános működő tőke pedig részben finanszírozza az építőiparban a Fő Hotel Kaszinó, hogy jelenleg fejlesztés alatt áll által SunTrust," a nyilatkozat ki. póker verseny montrond les bains.