Lehet

hogy a füst a négy szél kaszinó

Izgatottan várjuk, hogy jelentem be, hogy végre eljött az idő, hogy a játékosok szavazatukat a WhichBingo Díjat 2017! Egy új weboldal, három új kategóriák, valamint egy megdöbbentő 10 játékos szavazott díjat, a 2017 WhichBingo díjat vannak beállítva, hogy egy emlékezetes este.

Játékos szavazatok száma minden kategóriában lehet benyújtani, míg szerdán, Május 31 2017 segítségével az új szavazás formájában lehet. Ebben az évben, a szerencsés nyertes márkák tényleg a csillagok, a show, növekvő, hogy a színpadon a Londoni kizárólagos West End helyszín, a Café de Paris -, hogy összegyűjti a díjakat hogy a füst a négy szél kaszinó. június 21-2017 letöltés apk gaple.

A Café de Paris mindössze egy rövid sétára ez év Online Bingo & Slot Csúcstalálkozó (zajlik ugyanazon a napon) dominó. Hiszem, csillogó, glamour, burleszk, valamint kabaré lesz a helyes úton!A múlt évben a díjazottak is kiderült előtt több mint 200 ipari óriások a világhírű Madame Tussauds London póker qiu qiu. Büszke nyertesek tartalmazza Gála Bingó, Mekka, Bingó, Nap Bingo, hogy csak egy párat említsek töltse le a apk a klub nyerni.. Simon Jones, Kereskedelmi Igazgatója WhichBingo azt mondta: "A WhichBingo Díj egy rendkívül fontos esemény a szerencsejáték-ipar naptár, tiszteletére néhány legbefolyásosabb online bingo márka az egyesült KIRÁLYSÁGBAN ma letöltés apk boyaa texas póker. "Ebben az évben különösen is különleges, mert mi vagyunk hozzá az új kategóriák, beleértve a slot első alkalommal meghívott több szakértő zsűri szavazni hogyan kell nyerni a kaszinó nyerőgép. Együtt a játékos szavazatot, a 2017-díj úgy állítsa be, hogy a legjobb még." Jegyek a díjakat korlátozott, s mint ilyen, elsőbbséget élveznek azok a szereplők, akik már továbbjutott az idei díjátadó, majd a 2017 Online Bingo & Slot Csúcstalálkozó jegy tulajdonosainak. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre hogyan kell nyerni holdem póker.