Lehet

hogy a füst a négy szél kaszinó south bend

Jerry Brown kormányzó bejelentette, hogy aláírt egy új törzsi-állami szerencsejáték kompakt a Pala csapat Küldetés Indiánok Kaliforniában lehet. A jelenlegi feltételek felülbírálják a 2004-es kompakt között a Kaliforniai állami, illetve a Pala kaszinó tulajdonságok hogy a füst a négy szél kaszinó south bend.

Az új megállapodás számos záradékok, beleértve a kiegészítő 500 játékgépek, hogy a 2000 szerencsejáték-gépek, hogy a kaszinó volt megengedett, hogy az előzetes megállapodás lehet. Azonban Jack Taylor, az szóvivője a kaszinó, azt állította, hogy hozzá szerencsejáték-eszközök nem fontos ebben a pillanatban hogy a füst a ho darab kaszinó.
A frissített megállapodás tartalmazza feltételek kapcsolatban, hogy a fejlesztés a víz természetvédelmi projektek, valamint egészségügyi intézményben-többek között -, amelyek a kölcsönös előnyök között a helyi közösség, valamint a törzs lehet. A Pala csapat Küldetés Indiánok továbbra is megosztani bevétel a törzsi kormányoknak, hogy nem választották működik kaszinók. hogy a füst a ráadás kaszinó.