Több leltár slot kérjük

ii.

Cheese-felett-21-est, de akkor halottak vagyunk a régi több leltár slot kérjük. A jóváhagyott nyelv még mindig szüksége van a hivatalos oké, a Nevadai Szerencsejáték Bizottság, amely úgy van beállítva, hogy megfeleljen a Szeptember ii..

Csütörtökön, a Nevadai Szerencsejáték-Ellenőrző Testület jóváhagyott nyelv helyesírási ki a paramétereket, hogy azokat az alkatrészeket, integrálható a gépek. Nevada egy lépés választja el attól, hogy az első amerikai állam, hogy bemutassam arcade-stílusú játékgépek, hogy a kaszinók több leltár slot levegőt a vad. Slot kezelni csökkent az arány 2,7% / év, mivel a 2007-es csúcs, valamint a soraiban gombot-nyomja a kék hajú, nagyik, továbbra is vékony évről évre.
(Lapozás George Costanza!) Alig kétséges, hogy a kaszinók valami átalakítása a következő néhány évben. Az augusztusi számában Automata Hányszor képzeltem el, mint a kaszinóban a jövőben, mint egykor a millenniumi generáció lesz a domináns demográfiai több szív slot machine ingyenes letöltés. De a politikusok akarják, a kaszinók kell, a berendezés döntéshozók, de – ami a legfontosabb – a nyilvános akarja, vegyék úgy, mint a karikacsapás. "De vagyunk nézem a platformok: arcade, Xbox, valamint a mobil." Práter javasolta, hogy a gyártók is dobja az idősebb játékosok egy csont által felszabadító címek alapján az arcade játékok a fiatalok, mint a Frogger. Marcus Prater, ügyvezető igazgató az Egyesület a Játék Berendezések Gyártói, azt mondta, hogy a gyártók már az a képesség, hogy bele játékok, mint a Candy Crush a szerencsejáték-eszközök hollywood kaszinó aurora svédasztalos ár. Vissza Lehet a Nevada-i Kormányzó, Brian Sandoval aláírt egy törvényjavaslatot, amely lehetővé tenné, hogy az állami kaszinók, hogy a fogadó a szerencsejáték eszközök kínált a képesség-alapú komponens.