Nyerőgép bosszú az állam

nyerőgép fizet ki gif

Szolgáltató Microgaming kiadott egy új boszorkány-témájú verseny slot időben a Halloween. Szerencsés Boszorkány egy öt tárcsás, 15-line játék, amely a mágikus italokat, varázslat, könyvek, sütőtök nyerőgép bosszú az állam.
A nyerőgép, amely él a Microgaming hálózat október 16-án, található négy különböző interaktív bónusz funkciók, amelyek közül az egyik akkor kerül sor, ha három vagy több bájital szimbólum jelenik meg a tárcsákon, a szállítás 13 ingyenes pörgetések nyerőgép fizet ki gif. Szerencsés Boszorkány felhasználják a Halloween időszak részeként a hálózat Egy Lövés verseny, egy esemény, ahol a játékosok csak egy esélyt, hogy tegye a legmagasabb pontszámot tudnak. A versenyt fut egy hétig, október 28-tól.

Microgaming is megerősített a multi-player platform egy új bónusz pénzt funkció, amely lehetővé teszi a gazdasági szereplők változnak, a saját versenyek azáltal, hogy alternatív nyereményt az opciók amellett, hogy a jelenleg rendelkezésre álló kiválasztása megkülönböztetni a biztosító a szerencsejáték. Microgaming multi-player játék szóvivője, David Reynolds azt mondta: "Ez egy időben, amellett, hogy a multi-player platform illetve fedezeti. A Halloween a sarkon, a piaci szereplők játékosok élvezni fogják ezt az új bajnokság nyílásba különbséget tenni a spekuláció. Továbbá, az új bónusz nyeremény funkció hozzáteszi, hogy a nagy rugalmasság a verseny beállítás a piaci szereplők számára szerencsejáték. Ez biztosítja az ideális eszköz megszerzése, megtartása a játékosok.".