Osage kaszinó 36th street észak-tulsa

oklahoma

Law360 arról számolt be, hogy Mastrantonio ügyvédje azt állította, az ügyfél csak foglalkozó lapok, mint a szívességet, hogy egy barát, egy nyugalmazott New York-i tűzoltó, aki egyébként gyengélkedik az éjszaka a beépített zsaru forgatták Mastrantonio foglalkozó lapokat osage kaszinó 36th street észak-tulsa. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.

Az ügyészek dobta körül nevét, más póker résztvevők, beleértve a "Disznó Joe", valamint a "Joe, a Marhahús," vezető Bíró Sterling Johnson, hogy a muse, hogy nem értette, hogy "a jelentősége ezeknek a hús nevek." Az esküdtek csak pár óra van vissza a bűnös. A rendőrség küldött egy fedett nyomozó felszerelve, rejtett kamera, hogy a dokumentum a dolgokat, aztán leállt a művelet 2011 júniusában oklahoma. Ez a döntés, amely Lawrence DiCristina azt jelentette, hogy minden póker művelet, ami tovább tartott, mint egy hónap, szerzett több, mint $2k rake egyetlen nap szükséges a figyelmet, hogy öt vagy több személy megsértése volt az 1970-es Illegális Szerencsejáték Business Act. A lebegő művelet volt szakmailag fut, a nyomtatott játék menetrend, valamint márkás 'Ötödik Utca' póker zseton osage kaszinó bartlesville svédasztalos óra. A rendőrség letartóztatott 15 személyek, akiknek többsége végül elérte a jogalap foglalkozik szövetségi ügyészek azt eredményezte, hogy próbaidős mondatokat a gg póker jogi amerikai. Az ügyészek elutasította ezt az érvet, mondván, hogy nem volt elég bizonyíték arra, hogy Mastrantonio rendszeresen kereskedő Ötödik Utca.
Védőügyvéd Daniel Bibb készült fényében, a szervezett bűnözés elleni vádakat, mondván, a legközelebbi ügyészek van, hogy egy maffiózó volt, "Sammy Gravanót unokahúga-in-law," utalva a korábbi Gambino család kisfőnök a gg póker jogi indiában. 11 várja az ítéletet a grúz downs kaszinó nyitva.
Mastrantonio arcok a maximális büntetés akár öt évvel az egyes szám, de valószínűleg kap, lényegesen kevesebb időt adott a viszonylag kisebb szerepet a művelet.