Kaszinó szórakozás gulf coast-mississippi

kaszinó élvezze vina del mar

Empire City, egy hám-versenypálya and casino-ban, Yonkers, New York, van beállítva, hogy újra Szept.
Park MGM a Las Vegas Strip közelében, a T-Mobile Arena, sport, szórakozás helyszíne, amely arra szolgál, mint a haza, a National Hockey League Vegas Arany Lovagok kaszinó szórakozás gulf coast-mississippi. Nevadában, Kormányzó, Steve Sisolak (D), tanúi is emelkedik COVID-19 fertőzések, elrendelte, hogy sok vállalkozás államban, beleértve a kaszinók, leállni Március közepén kaszinó élvezze vina del mar. Előre is köszöni kinyit több képesség slot witcher 3. Szeretnék pénzt egy lottószelvényt, illetve a takarmány-vissza lenne nagyon méltányol kinyit a rúna slot végzet 2.

Március közepén, a New York-i Kormányzó, Andrew Cuomo (D) irányul, minden "felesleges" a vállalkozások, beleértve a kaszinók, hogy közel van kinyit a relic slot borderlands 3. Azonban egy mondat alján a kiadási megjegyzések, hogy "Park MGM várhatóan újra belül a következő 30-45 nap", azaz lehet, hogy megint működik által október kinyit a rúna slot végzet 2. Míg egyes tulajdonságok újra a kormányzó cél nap Szept.
A kormányzó kötni, hogy a kaszinók csak működik a 25% - os kapacitást, valamint meg kell felelniük az egyéb biztonsági szabályokat, mint például a kötelező maszkok munkavállalók kaszinó látogatók időpont fra engelsk. Yonkers csak északra a Bronx, New York-i kerületben.Élő racing az Empire City kerül sor anélkül, hogy a nézők nem a vagyon felhasználási további értesítésig szerint a versenypályán honlapján. Két MGM Resorts kaszinók, egy New York-i, a másik pedig Nevadában, vagy pala újra hamarosan követően COVID-19 zárva tartó hat hónapban amíg dansk.