Kaszinó

amely elfogadja az apple fizet

BlueOcean Játék aláírt egy izgalmas tartalom foglalkozni a Salsa Technológia integrálása a LatAm szolgáltató teljes portfólió Videó Vadkutyák, valamint slot-ra a Gamehub platform kaszinó. BlueOcean Játék egy rendkívül exkluzív online kaszinó platform szolgáltató, amely biztosítja a fehér címke szerencsejáték, valamint mobil játék megoldások amely elfogadja az apple fizet. Salsa Technológia kiemelkedő címek lesznek elérhetők, hogy BlueOcean az ügyfelek az BlueOcean API-n keresztül elérhető az Gamehub platform kaszinó.

Amint az alku része, BlueOcean partnerek kapnak hozzáférést egy túltengés-ból játékok, beleértve a Halloween Groove-Bingó, Pachinko 3D-s, valamint a Latin-Amerikai klasszikus Jogo dos Bichos Praia amely elfogadja a telefont bill. Salsa Technológia sikere épült az online Videó Bingo játékok, amelyek egy hatalmas ütést Brazília, Mexikó, Argentína, Peru Kolumbia kaszinó. Salsa Technológia Global Business Development Manager Victor Arias, azt mondta, hogy" "örülünk, hogy integrálja a játékok rá a BlueOcean Gamehub hogy fogadja el flexepin ausztrália.

A könyörtelen elkötelezettség, hogy megértsük a helyi LatAm piacok játékos kedvezményeket azt jelenti, hogy ezek a játékok lesz azonnali siker." Egy szóvivője BlueOcean Szerencsejáték-kommentálta a helyzet a Salsa, azt mondta: "nagyon örülünk, hogy indul ez az együttműködés a Salsa Technológia 777 égetni őket slot demo. Vagyunk benne, hogy a portfolió, innovatív játékok, magával ragadó funkciók, illetve ami még fontosabb helyi tartalom LatAm piacokon lesz nagyon érdekes a piaci szereplők számára, amelyek célpontjai azok a piacok, valamint az egyéb piaci szereplők, akik szeretnék bővíteni a különböző a kaszinó játékok kínálatát." A 777-es nagy győzelem kaszinó apk.