Mi a pozíciója alapján a fegyvert póker

milyen helyzetben van a gombra

Szociális játék ruha Zynga bejelentette, hogy felvásárolta a négy Pasziánsz játék mobil alkalmazások. Mélyen a Zynga legújabb Formája 10-K bejelentés a Securities and Exchange commission volt a társaság alkalmi bejelentés, hogy vettem egy kis Pasziánsz mobil játék alkalmazások TŐLÜNK fejlesztő Harpan KFT körül $42.5 m készpénzben.
Zynga mondta ütött a dolog a Harpan február 14-én, de mivel a kezdeti elszámolás az "üzleti kombináció" hiányos volt, a cég tervezett bejegyzés az előzetes vételár allokáció a Q1 2017 mi a pozíciója alapján a fegyvert póker. A négy játékok Zynga beszerzett, Pasziánsz, Piramis Pasziánsz, Admirális, majd a Pók Pasziánsz, amely állnak rendelkezésre mind iOS vagy Android milyen helyzetben van a gombra.
Harpan tulajdonában van egy pár testvérek, Tim pedig William Oswald, aki most valószínűleg engedheti meg magának, hogy játszani kártya játékok, amely több, mint egy ember a póker. Harpan kiemelt termék, Pasziánsz, a top-10 a kártya játékok az iOS App Store, valamint a top-20 a teljes iOS játékok kategória. Az app is ül a top-100 játék a Android diagramok de Spider Solitaire sosem magasabb, mint a #439 és #202, illetve az iOS illetve Android rangsorban, míg a másik két alkalmazások nem dent vagy NEKÜNK ábra. A játék jelenleg csak akkor jelenik meg, banner, reklám, pedig a Zynga úgy tűnik, hogy további pénzt a termék behelyezése a játék reklámok, az a típus, melyek összértéke mintegy egynegyede Zynga teljes bevételt a cég legfrissebb üzleti jelentést. Más szóval, a játék, hogy Harpan írja le az App Store termék leírása, mint ahonnan "éles, tiszta grafika, valamint egy egyszerű elrendezés," arról szól, hogy egy sokkal elfoglaltabb, valamint vizuálisan zsúfolt milyen helyzetben van a eltéríteni a pókerben.
Zynga úgy tűnik, hogy hiszem, hogy a potenciális bevételi bump több mint ellensúlyozza az esetleges csökkenése, a részvétel, ha a felhasználók keresni egy korszerűbb játék, amely távol a magányos órák. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre online kaszinó valódi pénzt argentína.