Amikor a tesco kiadás új slot

amikor a tesco kiadás új szállítási slot

Cserébe egyszerűen a tárgyalások megkezdésére, a javaslatról, CMC beleegyezett, hogy fizesse vissza nem térítendő díj $40 amikor a tesco kiadás új slot.

CMC dollár 40 tárgyalási díj azt szolgálja, mint a hagyományos előre fizetés az ilyen ajánlatokat, a NagaCorp tartja körülbelül 70% - a jövő származó bevétel a gépek amikor a tesco kiadás új szállítási slot. Uniós Szerencsejáték szerint az ingatlan "a növekedés vezetők, ameddig a szem ellát," beleértve a VIP-központú Naga2, a NagaCity Járni, szálloda komplexum, valamint a cég-fejlesztési projekt a Vlagyivosztok, amely várhatóan nyitva korai 2018-ig. CMC tulajdonosa "egy csoport független Kínai üzletemberek", akik által említett Kína, Közép-Ázsia Csoport, a cég építette NagaWorld is szolgál kulcsrakész vállalkozó a Naga2 ingatlan épül a NagaWorld árnyékában amikor a tesco kiadás szállítási slot. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre amikor a tesco nyitva szállítási slot. Egy teljesen felesleges kijelentés, NagaCorp szerint a tanács véleménye az, hogy elfogadja a CMC ajánlata lesz a "hasznos" a cég lélek-hegy kaszinó nyitva.
Azonban NagaCorp figyelmeztetett, hogy "nem biztos", hogy egy ügy a CMC végül megvalósul, illetve, hogy a $40 díja lehet, hogy nem gyűjthető.- E vagy sem, a fizetés megvalósul, elemzők előrejelzése szerint nagy dolgokat NagaCorp jövőjét lélek-hegy casino megnyitása.