Online slot bónusz egyesült királyság

mennyi osztó

A Reklám szabványügyi Hatóság (ASA) is megerősítette panaszt Sky Vegas, tekintve, hogy egy TV reklámot, az üzemeltető sugárzott azt javasolta, hogy a szerencsejáték növelheti a személyes tulajdonságok online slot bónusz egyesült királyság. Egy panaszos azzal kereste meg, hogy az ASA az a hirdetés, ami szerepelt egy közeli, a férfi napszemüveget visel, míg a voiceover kijelentette: "Ez a Michael mennyi osztó. Ma reggel kezdte az újrahasznosítás, de most, hogy a Sky Vegas hogy.

Itt pedig, hogy a rulett rocksztár lovaglás elektromos riff, vörös, fekete hogyan működik egy kaszinó. Mert Michael csak regisztrált pedig most ringatja a £10 hogy. Miért nem a Sky Vegas?" A panaszos azt állította, hogy a hirdetés javasolta, hogy a szerencsejáték vezethet fokozott személyes tulajdonságok, így glamorised szerencsejáték mennyi póker kereskedők.
A válasz, Bonne Terre, ami működik Ég Fogadási & Gaming, a Sky Vegas, hogy egy online kaszinó márka belül Ég Fogadok, azt mondta, hogy megkapta a zöld jelzést ad clearance cég Clearcast, miután korábban, hogy figyelmeztetett a "rulett rock sztár" hogy. Clearcast megállapította, hogy a hirdetés csak kiemelt egy közeli Michael arcát, nem mutatott semmilyen más ember volt, mutatja, hogy Michael élvezet szemben fokozott személyes tulajdonságok folyók. Az ÜGYÉSZ azt mondta, a döntés ellen Sky Vegas: "Bár nem fizikai átalakulás ábrázolták, mi tekinthető a hirdetés hallgatólagos lényegesen módosítja Michael, mert ő volt a ruletten a Sky Vegas – figyelembe véve a karakter a 'mindennapi Michael', hogy 'rock sztár Michael casino des plaines megnyitásához. Ezért arra a következtetésre jutottunk, hogy a hirdetés javasolta, hogy a szerencsejáték növelné a személyes tulajdonságok azok a szerencsejáték." A hirdetés nem megengedett, hogy adás ismét a jelenlegi formájában. rivers kaszinó megnyitásához.