Gyémánt tárcsa kaszinó ingyenes chip

gyémánt rúna slot ac valhalla

Las Vegas-alapú CG Technology bejelentette, hogy megállapodást hétfőn hogy fog engedélyt a társaság sport fogadási termékek Mexikó egyik vezető casino szolgáltatók.

A tranzakció CG Technológia első engedélyezési megállapodás Latin-Amerikában. Pénzügyi szempontból nem hozták nyilvánosságra gyémánt tárcsa kaszinó ingyenes chip. A megállapodás értelmében a CG Technológia biztosítja a sport könyv rendszer, amely magában foglalja a mobil sport fogadási, back-end számlavezetés, pénztárca funkciók — a nyolc Mexikói kaszinók által működtetett Logrand Csoport gyémánt rúna slot ac valhalla.

Az egyezség kiterjed a Jubileumi Kaszinó a Monterrey, Nuevo León, amely Mexikó legnagyobb kaszinó, valamint a hét más kaszinók által üzemeltetett Logrand Csoport az ország egész területén gyémánt gumi craps asztal. A nyilatkozatot, CG Technológia azt mondta, hogy feltárása további faj, a sport könyv bővítési lehetőségek nemzetközileg póker arc stúdió c 2. CG Technológia VEZÉRIGAZGATÓ Lee Amaitis azt mondta, Latin-Amerika, az "a régió hosszú láttam benne rejlő értéket, s ez alátámasztja, hogy a megnyitó, hogy a nemzetközi terjeszkedés." CG Technológia szerint a gyűjt, több mint 25% - a Nevada sport fogadási üzleti keresztül a sport könyv műveletek a nyolc kaszinók, beleértve a Velencei, A Cosmopolitan, a Las Vegas-i Palms Resort and M..