A vékony piros vonal póker

a theory of poker összefoglaló

A kormányzó azt mondja, sportfogadás, jogi alatt korábbi szövetségi határozatok, amíg sem a tétek jár testületi játékot játszott New Jersey-ben, vagy egy New Jersey-i egyetemi csapat máshol az országban. "Az emberek könyv a szállodai szobák, Atlantic Cityben a Super Bowl-t, mert nem lesz elérhető február." Lesniak azt mondta, elvárja, hogy a ligában, hogy kihívást jelent a mozgás, de megjósolta, hogy: "nincsenek érvek balra.

Amellett, hogy az irányelv Christie is volt, hogy az állam egy beadványt a szövetségi bíróság azt kérdezi a bíró tisztázni, illetve módosítására február 2013 döntés, amely blokkolja a licencelési program New Jersey telt el a sportfogadás az állam a vékony piros vonal póker. Erőfeszítés azzal ért véget, hogy az Amerikai Legfelsőbb Bíróság csökkenő, hogy az ügy.
"Az alapján, az érvek a sport ligában, valamint az Egyesült Államok Igazságügyi minisztériuma, a 3 a theory of poker összefoglaló. A kormányzó azt mondta vette az ötletet a korábbi szövetségi bírósági döntések találtam, hogy semmi sem New Jersey-ben törvény tiltja a kaszinók, de a ló pályák a sportfogadási hány zsetont.

Fogadás nem vették a játékokat érintő New Jersey-i főiskola vagy egyetemi játszott játékok az állam. Wayne Parry lehet elérni https://twitter.com/WayneParryAC. "A mozgás egyszerűen tisztázni pedig hivatalossá, hogy a hatóság ad egyértelmű útmutatást, hogy a kaszinók, valamint versenypályák arra vár, hogy nyissa meg a sport medence New Jersey-ben." A profi futball, baseball, kosárlabda, jégkorong liga, valamint a National Collegiate Athletic Association, ellene New Jersey erőfeszítést, hogy legalizálják a sport fogadás, azt, hogy ez azt a látszatot keltheti, hogy a tisztesség, a játékok veszélybe került. Christie, azonban azt mondta, kaszinók, valamint nyomait lehet kezdeni kínál fogadási azonnal hogy használja a pókerben. Állami törvényhozók hamarosan elfogadott egy törvényt, hogy lehetővé teszik a fogadási a nyomokat, valamint a kaszinók hány zsetonnal kezdi a póker.