1 2 nl póker

mit 00 ér a rulett

Játék Interaktív VEZÉRIGAZGATÓJA, Calvin, megjegyzések az ügy: "izgatottak Vagyunk, hogy SBTech van, sportfogadás, mint a legújabb, hogy a Játék Interaktív platform 1 2 nl póker.

LONDON, Május 5., 2015 /PRNewswire/ — díjnyertes szolgáltató a vezető online fogadás szerencsejáték megoldások, SBTech már aláírt egy szerződést a vezető egaming szoftver szolgáltató Interaktív Játék (GPI), hogy olyan erős sportfogadás lokalizált az Ázsiai piacon mit 00 ér a rulett. Megértjük, hogy a helyi játékos, demográfiai, illetve követelményeket, amely lehetővé tette számunkra, hogy következtetni, hogy ez a sikeres partnerség SBTech terjeszteni a termék az Ázsiai piacra póker mi is az a járműves. Majdnem háromnegyede Ázsia interaktív/online szerencsejáték-bevételek származnak, sportfogadás, s biztosak vagyunk benne, hogy a helyi sportfogadás fogja bizonyítani népszerű." Az üzlet előtt kerül, mind a vállalatok készítmények hogy bemutassa a portfóliók innovatív termékek kifejezetten az Ázsiai piacon, a Global Gaming Kiállítás (G2E) Ázsia Május 19-21 póker mi is az a flush. Kombináljuk az innováció, valamint élményt nyújt világszínvonalú szerencsejáték szoftver partnereinknek. SBTech erős sportfogadás interfész funkciók a népszerű Ázsiai fogadás típusa, beleértve Ázsiai hendikep Felett/Alatt, valamint több mint 200 különböző tét típusok között több mint 30 sport, de a lefedettség több mint 18,000 élő események havonta.

A teljes kínál tartalmaz egy innovatív, dinamikus, magasan szabott suite kulcsrakész teljes mértékben sikerült online, mobil, mind offline megoldások, amelyek nyomja az interaktív fogadási ipar az új határok. A Játék Interaktív: a vagyon, a tudás, a tapasztalat, az egaming, Játék Interaktív gyorsan vált közismertté az online Élő Kaszinó, 3D Slot Játékok, egyéb játékok termékek az online szerencsejáték-ipar.

Várjuk, hogy szorosan együttműködik SBTech, valamint új lehetőségek feltárása együtt." SBTech VEZÉRIGAZGATÓ Itai Zak: "A legújabb foglalkozni Interaktív Játék egy fantasztikus előrelépés, mint látni fogja, nekünk áthatolni tovább az Ázsiai piacon, számos kulcsfontosságú játék márkák a térségben működő póker mi is az a royal flush. Amellett, hogy egy erős Ázsiai néző sportfogadás, SBTech is bemutatja a legújabb innováció, Chameleon360, egy erős egaming backend rendszer, amely lehetővé teszi a gazdasági szereplők átfogó irányítást az egész programcsomag integrált prémium kaszinó szerencsejáték-tartalom az iparág vezető szolgáltatók által elérhető játékosok keresztül egy single sign-on egy zökkenőmentes sportfogadás kaszinó szerencsejáték tapasztalat, valamint egy speciális szerek, illetve egyes játékosok kockázatkezelési képességeit póker mi az a gereblye. Játék Interaktív hatáskörök egy részét a régió vezető márkák, beleértve a w88.com, akik részesülnek a zökkenőmentes integrációját SBTech erős sportfogadás, hogy már szabott, kifejezetten az egyedi Ázsiai sportfogadási piacon fox sports rádió szerencsejáték-műsor.