A blue chip kaszinó nyitva karácsony

legnagyobb póker kéz joker

Las Vegas-alapú Amerikai Szerencsejáték Rendszerek (AGS) (NYSE: AGS) növelte jelenlétét Kanadában, miután elment élni a Ontario Lottó & Gaming Corporation (IDŐS), miután a hónap elején a tartalom indult Loto-Québec keresztül Tudományos Játékok Nyílt Játék Rendszer (OGS). A megállapodás értelmében, a digitális szállító Ázsiai témájú PowerXStream játék, Arany Nyer, elindította első, most már elérhető a Korona corporation tulajdonában lévő társaság IDŐS.ca.online játék oldalon.

Jobb élmény: "arra törekszünk, hogy a IDŐS.ca ügyfelek megerősített választás, illetve a hozzáférést a friss, új, élvonalbeli játékok biztonságos online környezet, de bízunk benne, hogy AGS fog segíteni, hogy a játékosok" - mondta Dave Pridmore, IDŐS Főnök Digitális Stratégia Tiszt a blue chip kaszinó nyitva karácsony. Pridmore kifejtette, hogy vezessenek be új digitális szállítók, mint AGS, hogy Ontario lehetővé teszi, hogy a cég szállít a tapasztalatok, a játékosok akarom, ugyanakkor "tartja a dollár a tartomány javára Ontarians." Ezt mondta, az, ami megkülönbözteti őket a versenytársak. A kezdeti dob, a következő néhány hónapot, egyéb játékok, beleértve a Tőkenyereség, Bonanza Robbanás, Vegas-Halom, Fu-nan-Fu Nu, a fantázia disznó-témájú, Rakin Szalonna!, melyik volt az első játék elérhető a Loto-Québec, majd rendelkezésre, hogy az üzemeltető a Kanadai valódi pénzes online piacon legnagyobb póker kéz joker. Szárazföldi partner: a társaság sajtóközleményt, AGS Ügyvezető Alelnök – Műveletek Matt Reback is kommentálta az új tie-fel, kijelentve, hogy ők az "izgatott" az első online dob, Kanadában pedig várom, hogy továbbra is többet játékok IDŐS internetes játék oldalon a következő néhány hónapban. "IDŐS volt egy erős partnere, támogatója AGS a szárazföldi kaszinók, de bízunk benne, hogy bővül a kapcsolatot a növekvő könyvtár az online szerencsejáték a tartalom." NHL engedélyezési ügy: AGS szintén a közelmúltban szerzett egy licencszerződés az Észak-Amerikai profi jégkorong-bajnokság, a National Hockey League (NHL) az NHL-témájú nyerőgép játékok mellett táblázat termékekre az Egyesült Államokban, valamint Kanadában legnagyobb póker nyeremények minden idők. Először a gyűjtemény, egy Vegas-i Arany Lovagok-témájú nyerőgép debütált a Dél-Pont Kaszinó is található, a Las Vegas Boulevard áprilisban.
A játék, amely mindössze kívül a Big Sur Osztriga Bár a Las Vegas-i kaszinó tulajdonosa üzletember Michael Gaughan, az "Vegas Született", mint a hoki csapat, nagyobb, mint az élet a nyolc méter széles, nyolc méter magas figyelembe a tér három, normál méretű játékgépek. Szállító a "végső hatalmi játék élményét," a nyerőgép játékban több vadonban, amely növeli a win akár 10-szer, a tét pedig a scatter fizet képes hatalmas nyer. A teljes ülés, amely képes befogadni több, mint egy játékos, a játék kínál egy közösségi stílusú játékélményt. legmagasabb pozíció kaszinó.