Négy szél kaszinó ügyvezető hosts

négy szél kaszinó események new buffalo

Az egyesült KIRÁLYSÁG Szerencsejáték Bizottság (UKGC) javasolta további kötelezettségvállalások, hogy jobban védje a gyermekek a kockázatoknak van kitéve az online szerencsejáték négy szél kaszinó ügyvezető hosts.
A Felelősségteljes Szerencsejáték Stratégia Testület (RGSB) azt mondta volna, hogy konstruktívan együttműködni a Bizottsággal, hogy győződjön meg arról, hatékony intézkedéseket annak érdekében, hogy megelőzzék azt a veszélyt, hogy a gyermekek, fiatalok, amikor az online szerencsejáték négy szél kaszinó események new buffalo. Hogy segítsen teljesíteni az ígéretét, a UKGC, valamint RGSB azonosított négy fő cselekvési területet: az intézkedéseket, hogy megakadályozzák, hogy a gyermekek hozzáférjenek az online szerencsejáték játékok, oktatási-alapú szerencsejáték prevenciós programok, digitális online kockázatok, bizonyítékok gyűjtése, valamint a fogyasztói elkötelezettség négy szél kaszinó event center. A jelentés által közzétett UKGC kijelentette, hogy 25,000 gyermekek között 11, 16 vagy probléma játékosok, a másik 36,000 a kockázatot.

Egy nyilatkozatában, hogy az új javaslat, az Ügyvezető igazgató az egyesült KIRÁLYSÁG Szerencsejáték Bizottság, Tim Miller azt mondta: "van egy erős elkötelezettség, hogy a gyermekek védelme, valamint a fiatalok a kárt szerencsejáték jelenthet – ez a középpontjában, hogy hogyan tudjuk szabályozni. Megkértük a szakértő tanácsadók, a Felelősségteljes Szerencsejáték Stratégia Testület, hogy fontolja meg ezt a fontos témát."A tanácsot, segít koncentrálni, megerősíti, hogy mit csinálunk már, mi legyen a következő lépés négy szél kaszinó ingyenes italok.

Például ebben az évben mi lesz végző célzott megfelelés, valamint a végrehajtási tevékenység azonosításához, vagy éppen az esetleges hiányosságai, a kor ellenőrzési folyamatokban."Gyermekek védelme a digitális korban összetett, s mi mind RGSB, valamint a kutatás rávilágított, hogy vesz egy sokoldalú megközelítés által ránk, a kormány, a pedagógusok, a szerencsejáték cégek, valamint a szülők a blue chip kaszinó nyitva michigan city indiana. Ez lesz a cég folyamatos kötelezettségvállalások a Bizottság, mint a szerencsejáték szabályozó, hanem azok egy részét kell játszani."Amellett, hogy a Bizottság azt tervezi, hogy javítsa az online szerencsejáték gyermekek biztonsága, GambleAware, nagy-Britannia vezető szerencsejáték jótékonysági, nemrégiben kinevezett, a kreatív ügynökség M&C Saatchi, hogy segítse egy új, biztonságosabb szerencsejáték reklám kampány a blue chip kaszinó nyitva. Nyilatkozatát, GambleAware azt mondta: "a Reklám fontos része a szemléletformálás, valamint reméljük, hogy a kampány fog játszani a szerepét, együttműködve más ágazatokban a társadalom."Az ügyvezető igazgató a Szerencsejáték Bizottság, Tim Miller, felszólította a kormányt, tanárok, vállalkozók, szülők, szabályozók, hogy segít orvosolni a problémát..