Van rá mód

hogy elmondja

"Valami [országok] lehet, hogy inkább kezelni, lopnak, mint prioritás." Mi van?Előtérbe általában a lopás vége figuratív lopás?Őszintén szólva, vannak, akik ezt nem értem.. van rá mód. A HKJC listáján éves fogadási lehetőség magában foglalja 800 helyi horseraces meg 10k labdarúgó-mérkőzés "korlátozott fogadási lehetőség." Illegális bukik, másrészt ajánlat "több százezer" a versenyen a világ minden tájáról, "több tízezer", a labdarúgó-mérkőzések, valamint egyéb, a sport plusz "egy sor különböző típusú fogadások .. hogy elmondja. Az, hogy miért fogadók választó, hogy fogadást máshol, Jay szerint minden jön le, hogy a választás ha egy slot machine. a legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre hogy hit. Jay kell jegyezni, hogy a Hong Kong-i rendőrség elkobzott HKD 386m ($50m) az illegális szolgáltatók során a 2010 FIFA World Cup, valamint további HKD 225m 2013-ban, de azt mondta, ezeket az összegeket át képviselte "egy nagyon kicsi csepp egy nagyon-nagyon nagy óceán." HKJC biztonsági igazgatója Martin Purbrick azt mondta, hogy a helyzet szükséges, koordinált stratégia, beleértve a média, hogy népszerűsítse a probléma, a pénzügyi intézmények beáramlásának pénzt, határokon átnyúló együttműködés rendőri erők között, valamint – várj–, amely lehetővé teszi a HKJC nagyobb szabadságot annak eldöntésében, hogy milyen fogadási termékeket kínálnak a fogyasztóknak van úgy. Függetlenül attól, Jay úgy véli, hogy a fogadási állami kell ismernünk, hogy az illegális fogadási a "linkek szervezett bűnözés valódi" ami a fogadások bárki más, mint a HKJC "véres bűntény." A bűntettet valószínűleg még véresebb, ha egy HKJC befektető hogy trükk.
Képviselői a kilenc ország részvételével Indonéziában múlt hónapban térkép ki egy stratégiát, de a Szervezett Bűnözés, valamint Triád Iroda főfelügyelő Dan Ng Wai-hon mondtam, hogy nem minden nemzetek voltak győződve arról, hogy a fogadás volt a fő problémája a társadalom játékgépek. Hong Kong is összeállt kilenc másik Ázsiai országban, valamint a globális bűnüldözők az Interpol egy hónapos működés középpontjában megszüntetése jogellenes Világ Kupa fogadási van úgy.

A HKJC rendelkezik kizárólagos törvényes sportfogadási a különleges közigazgatási területe Kína, de az igazgató kereskedelmi Patrick Jay mondta a South China Morning Post, hogy a HKJC kezelni alig egynegyedét becsült HKD 500b (b) az illegális fogadási piacon át az elmúlt évben hogy ha egy slot machine fog ütni. Ez egy nem-agy az ügyfél számára." Hong Kong fogadók úgy gondolják, hogy elveszítették HKD 12b ($1.5 b) illegális bukik az elmúlt évben a legjobb online kaszinó nederland ideális.

Jay szerint összeget is fizettek 100 középiskolák, bár nincs rá garancia, hogy a fogadók fogadást azonos összegeket, ha a HKJC korlátozott paletta a lehetőségek valóban az egyetlen játék a városban a legjobb online kaszinó schleswig holstein.