A legjobb kaszinó svédasztalos seattle-ben

a legjobb kaszinó svédasztalos shreveport-bossier city

Las Vegas lehet, hogy hamarosan biztonságos jobb hozzáférést látogatók a szárazföldi Kína után Hainan Airlines alkalmazott futtatni akár három közvetlen járat hetente között a város McCarran Nemzetközi Repülőtér Pekingben a legjobb kaszinó svédasztalos seattle-ben. Jelentés szerint az Ázsiai Játék Rövid, Uniós Játék az elemzők megjegyezni, hogy legalább 300 000 Kínai állampolgárok már látogasson el a Las Vegas minden évben, de biztosan megérkezik más városokban a legjobb kaszinó svédasztalos shreveport-bossier city.
Vágás ki ez a jelenlegi átviteli követelmény lehetett látni a város növeli a látogatók száma Ázsiából, míg továbbá kiterjeszti a hossza az marad. Hainan Airlines már kapott jóváhagyást a terv a Kínai Polgári Repülési hatóság, illetve most már várunk egy hasonló hozzájárulása az amerikai Közlekedési Minisztérium, a jelentés szerint.
"A jóváhagyást az első fontos lépés a potenciálisan hoz még több Kínai fuvarozók Las Vegas," olvastam egy nyilatkozatát Unió Játék a legjobb kaszinó svédasztalos shreveport. "Az a tény, hogy Peking helyeselné közvetlen járatok a város ismert, talán tévesen, a szerencsejáték csak pozitívan értelmezni." Amennyiben a tervet jóváhagyják, Hainan Airlines várhatóan használni a 213-ülés, hosszú távú Boeing 787 Dreamliner utasszállító gépet, hogy az utasokat Peking, valamint Las Vegasban.
Teljes kapacitással, ez azt jelentheti, 33.000 további bejövő látogatók egy év póker hívás emelje fel check-szeres. "Az első, közvetlen járat lehetővé tenné, hogy a Kínai utazók több időt tölteni a Las Vegas-i, majd végül több pénzt költenek," olvastam a nyilatkozatát Unió Játék. "Második, elemi járatok, illetve a fuvarozó valószínűleg kövessék a példát után az első három emeletet kezdődik. Hisszük, hogy az első közvetlen járat a Las Vegas-lehet, hogy csak a jéghegy csúcsa, mivel kapcsolódik közvetlen szolgáltatás között Las Vegas-Kína." Ez a cikk frissült, hogy az tükrözze a forrása az UG elemző megjegyzés. póker emelje meg kétszer.