Rack sur rulett pour vetement

emp pénznyerő automata berendezéseket eladó

A folyamatos fejlődés, a SoftSwiss játék aggregátor bejelentette, hogy a közvetlen integráció a Curaçao-alapú játék, stúdió, Booongo, az egy dolog, hogy egy széles körű a cross-platform HD video slot egészíti ki különböző HTML5 címek a prémium játék szolgáltató rack sur rulett pour vetement. Jóvoltából az új megállapodás, Booongo teljes portfolió több mint 45 slot, beleértve a hit olyan címek, mint a Hit, az Arany, a Nap Egyiptomi 2, Mágikus Alma, 15 Sárkány Gyöngy, közvetlenül integrálható SoftSwiss' játék listát, míg az idén több mint 10 új játékok, hogy fel kell szabadítani. Az integráció mind a slot szakember játékok elérhető automatikusan SoftSwiss' white label szereplők közben is elérhető, hogy az iGaming cég jelenlegi Curaçao-licencelt játék aggregátor költségtérítést emp pénznyerő automata berendezéseket eladó.
Növekvő portfólió: A társaság sajtóközleményt, Partner Menedzser Csapat Vezető SoftSwiss, Nikita Keino, kommentálta az integrációs... "A SOFTSWISS Játék Aggregátor fejlődik nap mint nap keresztül, hozzátéve, hogy egyre több új játék szolgáltatók, amely a felajánlás, hogy a globális iGaming piacon.Örülünk, hogy közvetlenül integrálása a Booongo, hozzátéve, a prémium slot játék tartalmát, hogy a listán.

Keino hozzátette, hogy a játék fejlesztői összpontosítani innovációs korrelál az "állandó törekvés a fejlődés, az evolúció, így ez csodálatos, hogy őket a fedélzeten." Átfogó lefedettség: Booongo kiváló 2D-s, 3D-s HTML5 nyílások biztosítják élvonalbeli pedig magával ragadó játék szerte számos asztali, mobil eszközök. Továbbá, mind a fejlesztő játékok támogatása a teljes csomag gamification eszközök, beleértve a Napi Jutalom, Versenyek, Funkció kiváltó, Fix & Rugalmas freebet-ek, valamint a hamarosan indult megosztott-medence jackpot emp nyerőgép jammer eladó. Is kommentálta az integráció, Jurij Muratov, Fejét az Account Management, Üzleti Fejlesztés Booongo, elmagyarázta, hogy az új szerződés lehetővé teszi, a játékok elérhető, hogy egy "sokkal szélesebb közönség, a szállítás innovatív játék, izgalmas a játék, hogy az új játékosok, valamint kínál egy egyedülálló játékélményt." Booongo gamification fejlesztések: Az új integrációs dolog követi a progresszív játék stúdió legújabb design frissítéseket, hogy Promo UI (user interface) szoftver.
A redesign fog értesülések szerint húzza meg a kapcsolat a fő játék gamification funkciók, valamint optimalizált tabletta eszközök, valamint a mobil emp nyerőgép jammer app. Az első fázis a három-szakaszos kibocsátás Booongo Promóciós UI 2.0 frissítéseket, kezdődik egy új kütyü rendszer, amely magában foglalja a Curaçao-engedéllyel rendelkező RNG tanúsított cég promóciós szolgáltatások, beleértve Díj Csepp, Cashbacks, HYPE, Versenyeken, valamint az új Jackpot termék, amely miatt dob hamarosan..