Mi az

hogy a négy ász felhívta a pókerben

Ami a hosszú távú ösztönzők, Corcoran kapott 500 ezer Betfair részvények aláírásával a vállalat, amely lép hatályba április 30, 2015, feltéve, hogy három teljesítésének feltételei: a növekedés, mind a jövedelem, illetve bevétel, plusz teljes részvényesi megtérülés képest a versenytársak. A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre. Betfair VEZÉRIGAZGATÓ Breon Corcoran (a képen) kapott egy font 10m bónusz az ő szerepe, forduljon az online szerencsejátékokkal.
Tekintettel arra, hogy azok a megdöbbentő számok, valamint az a tény, hogy a Bwin.fél VEZÉRIGAZGATÓJA, Norbert 'Titanic' Teufelberger összegyűjtött egy font 1,73 m bónusz csak tavaly, hirtelen Corcoran fizetni csomag nem úgy néz ki, majdnem elég nagy mi az. Ennek eredményeként, a Corcoran éves bónusz jött ft 953k, vagy 179.57% - a az éves fizetése hogy a négy ász felhívta a pókerben. De röviddel azután, aláírása Corcoran, Betfair mondja, rájött, hogy csak az első két feltétel volt valójában megállapodtak, így – a jóváhagyása 99.83% - a részvényesek ezt a január – lemond arról, hogy a részvényes megtérülési követelmény mi az a póker összecsukható. A többi GBGC nyilvános online szerencsejáték index rangsorolva, a következőképpen: Playtech ($3.75 b) Betsson ($2.06 b) Unibet ($1.72 b) a NetEnt ($1.53 b), Bwin-en.fél ($b 1.33), a 888 Holdings ($907m), Lelkesedés Hálózat ($439m), valamint a Bet-at-Home ($270m). Betfair nemrég kiadott, a költségvetési 2015-ös éves jelentés, amely megállapította, hogy Corcoran teljes fizetni csomag jött ft 11,627,000, amely £10,064,000 elnyerte a hosszú távú ösztönzők.
A múlt hónapban, a Globális Fogadás Szerencsejáték Tanácsadók (GBGC) bejelentette, hogy a Betfair a világ legnagyobb tőzsdén jegyzett csak online szerencsejáték vállalat piaci kap a $3.83 b, szegély ki a $3.78 b kap az Amaya Gaming, amely boltíves vezet tavaly következő a $4.9 b megszerzése a Racionális Csoport, az anyavállalat, a PokerStars, valamint a Full Tilt. Nyilvánvaló, hogy a pénteki eladó a Bwin-en.fél 888 Holdings, a fenti ábra szüksége van egy kis felülvizsgálata hogyan kell egy jó póker arcot munka. Annak érdekében, hogy a Corcoran gyűjteni, Betfair teljesítménye volt haladhatja meg a konkrét célkitűzések tekintetében bevétel, illetve bevételeit hogyan kell egy jó póker arc.