óz

a csodák csodája ingyenes kaszinó résidők

A 48 éves, korábbi Indiana Külügyminiszter bevallom, a többi képviselő Képviselő Luke Messer, gazdag üzletember, Mike Braun óz.

Most vár egy szavazást a Szenátusban a csodák csodája ingyenes kaszinó résidők. Az Indiana Házban telt el az intézkedés, de nem a Szenátusban hány pakli kaszinó blackjack. Rokita bevezette a szabályozás 2015-ben ugyanakkor a kampány hozzájárulása, különleges érdekcsoportok kapcsolódó kaszinók nőtt. Purdue Egyetem politikatudományi professzora James McCann-mondta AP, hogy Rokita próbál bíróság egy csoport szavazók lehet, hogy akaratlanul is elidegenítette a járulékokat hány pakli lehet egy kaszinó használja a blackjack. "Az emberek, akik lehet, hogy két állást, vagy alacsonyabb, mint a gazdasági totemoszlop, hajlamosak lásd a mindennapi politika, mint inkább korrupt" - mondta hány pakli használják a texas holdem.
A vezérkari főnök Mark Cruz, aki tagja a Klamath Törzs mondta a főnök megy a létrehozása ellen harcol a közönséges ember. Az Associated Press számolt be a múlt héten, hogy a Képviselő Todd Rokita (R - Brownsburg) elfogadott több mint $163,000 a kaszinó érdekeit, ugyanakkor a szponzorálás egy bill, ami hasznos lenne az adományozók hány pakli kaszinó blackjack.
Tavaly ő kapta a legtöbb adományt minden Ház tagja, a törzsi kaszinó szervezetek szerint a Szövetségi Választási Bizottság adatai felül a weboldal által OpenSecrets.org. Ez nem az, amit Rokita van szüksége, mint ő keveredett a költséges GOP elsődleges verseny, hogy ki lesz kihívás, a hivatalban lévő Demokrata Szenátor Joe Donnelly az ülés novemberében.