World poker tour utolsó asztalok

hogyan viselkedni kap szabad érmék willy wonka slot

Piac egy versenyen, továbbá, hogy több ember előtt póker a póker, valamint a mindig jó a játék. Hat nap után kemény, versenyképes póker Houston daráló Kábel Garcia azt állítja, hogy a $638,880 fődíjat vett hat nap nehéz, fel-nem-foglyok póker kell faragni egy rekord, mező 22,374 bejegyzések a $565 buy-in Kolosszus esemény a World Series of Poker le, hogy csak egy ember, szerdán, hogy az ember 25 éves Houston, Texas daráló Kábel Garcia.
Belépés szintje magas, a tényleges egyedi játékos számolni abban az esetben, ha volt 14,284, aki létrehozta a hatalmas $11,187,000 nyereményalap – túl az 5 millió garancia. Bár eredetileg a short stack az asztalnál, Garcia felküzdötte magát át a csomagot, hogy a végén a fej ellen McFarland, a két túlélő egy, több, vagy kevesebb is állja world poker tour utolsó asztalok.

Ez az, amit a szó hogyan viselkedni kap szabad érmék willy wonka slot. A másik végső tablers vitt haza, nagyon tiszteletre méltó fizetni a csekkeket:3 Ray Henson $308,7614 Paul Lentz $182,3485 Kenny Hallaert $182,3486 Aditya Prasetyo $140,9567 Gary Simms $109,3628 David Farber $87,8179 Anthony Blanda $67,681 Kommentálva a vita, a lapos kifizetési struktúra a hatalmas esemény (lásd az előző InfoPowa jelentés), Garcia azt gondolta, hogy egy jó formátum, így még egy esélyt az embereknek, hogy keresni tisztességes díjakat."Jó volt a póker," mondta hogyan viselkedni kap szabad érmék óz. Nagyon lenyűgöző volt a részvételi arány, valamint az a tény, hogy volt egy csomó átlagos, normális emberek lőttek egy póker versenyen a csodák csodája slot. Versengő körül a televíziós döntő asztal volt Garcia, valamint McFarland, Ray Henson, Paul Lentz, Kenny Hallaert, Aditya Prasetyo, Gary Simms, David Farber, majd Anthony Blanda... minden volt elég tapasztalt, hogy játszott jelentős WSOP versenyek előtt hogyan viselkedni kap szabad érmék a zynga poker.