Viktoriánus felelős szerencsejáték alapítvány twitter

viktoriánus lakosság szerencsejáték-egészségügyi vizsgálat

A Moody ' s Investors Service, egy Wall Street-i cég azt jósolja, hogy Atlantic City tanúja lesz több kaszinó zárások, ha van egy új hullám, az Északkeleti kaszinó bővítése viktoriánus felelős szerencsejáték alapítvány twitter. A vállalat közzétett jelentés hétfőn megjegyzi, hogy az Észak-keleti régió lesz nyolc új szerencsejáték létesítmények, amelyek összes értéke 5 milliárd dollár, a következő három évben.
A Moody ' s szerint, ezek új célállomások egy további probléma Atlantic City a szerencsejáték-ipar, ahol már négy 12 létesítmények zárva; az egyik oka a zárások volt megnövekedett verseny. A cég nem adott pontos nevét, a kaszinók, amely közel a közeljövőben; mindazonáltal említette, Caesar, a Kaszinókban pedig Trump Taj Mahal, mint létesítmények, hogy a szakadék szélén. A Moody ' s szerint a jelentés, hogy a szám a szerencsejáték létesítmények "zsugorodik," a fennmaradó kaszinók "láttam a bevételek növelése." Azonban a vállalat rámutat arra, hogy a fokozódó verseny következtében a "több kaszinó lezárások Atlantic City-ben." A kaszinókban pedig Caesars része a Caesars Entertainment group, amely a 11 viktoriánus lakosság szerencsejáték-egészségügyi vizsgálat.

Fejezet csőd van egy kaszinó a bainbridge island. A Taj Mahal, másrészt a hosszú átmenet fázisában attól, hogy a támogatott Donald Trump kezébe milliárdos Carl Icahn van egy kaszinó a allure of the seas. Azonban Trump Szórakozás Resorts, a kaszinó jelenlegi tulajdonos, vár egy bírósági végzést, hogy lehet, hogy ez a visszaállítás nyugellátások, valamint az egészségügyi biztosítás a munkavállalók. Ha a döntés ellen a cég, Icahn megfenyegette, hogy ne finanszírozzák a létesítmény, amely végül elvezet a zárás van egy kaszinó közelében yuba city ca. A Moody ' s kiemelte, hogy az új kaszinók fájna szerencsejáték felszereltség New York-ban, Maryland, Rhode Island, Pennsylvania is van egy kaszinó közelében sion illinois. Például, az MGM Nemzeti Harbor várható, hogy fáj üzleti Marylandben Élő!Továbbá, Sugarhouse, valamint Harrah ' s Philadelphia elveszítené a dominancia a Philadelphiai régió köszönhetően egy második kaszinót, ami nyitva van, három éven belül..