Római időkben igaz agyag póker zseton

román nemzeti szerencsejáték-irodában (onjn)

Mellett a tíz új műholdas kaszinók, valamint a legalizáció a mobil online szerencsejáték a jogszabály állítólag továbbá engedély teherautó megáll az állam ajánlatot legfeljebb öt slot-stílus videojáték-terminálok római időkben igaz agyag póker zseton.

A hírügynökség arról számolt be, hogy Pennsylvania kereskedelmi kaszinók már rake több bruttó szerencsejáték-bevételek, mint bármely más Amerikai állam kivételével Nevada bár tetején ül az adó táblázat a tavalyi tally állt 1,4 milliárd dollárt. A hírügynökség arról számolt be, hogy a szereplők mögött Pennsylvania meglévő tizenkét kaszinók most be ajánlatot a jogot arra, hogy egyes jön műholdas létesítmények engedély legfeljebb 750 slot miatt dollár 7,5 millió.

A hírügynökség arról számolt be, hogy a Farkas, aki egyben a 47 Kormányzó Pennsylvania január 2015, nem hagyományosan nagy támogatója, a bővülő szerencsejáték, de ugyanakkor látta, mint egy jobb alternatíva, hogy az adóemelés annak érdekében, hogy segítsen az egyensúlyt az állam vergődő költségvetés román nemzeti szerencsejáték-irodában (onjn). Az állam meglévő kaszinók most továbbá állítólag fizetni egy 10 millió dolláros díjat annak érdekében, hogy biztosítsák a licencet kínál a helyszínen, vagy az online sportfogadás, míg nyolc Pennsylvania legnagyobb repülőterek beleértve azokat is, Philadelphiában pedig Pittsburgh-ben lesz megengedett, hogy a szolgáltatás interaktív játéktermek románia osztály 2 szerencsejáték engedély. "Újra, a cél már végig, hogy mi lenne bölcs dolog, hogy nem kapja szét meglévő szerencsejáték-bevétel jön az állam s azt hiszem, mi vagyunk rendezése lesz teszitek," 68 éves Farkas állítólag azt mondta az Associated Press. A Demokrata állítólag kijelentette, hogy szükségünk van egy visszatérő bevétel', illetve, hogy volt egy nagy nyomást sok helyen', hogy telik az intézkedés amint megtanulod. Az Associated Press arról számolt be, hogy minden új online vagy mobil szerencsejáték licencek költsége 10 millió dollár bár a szereplők nem kell alapulnia, Pennsylvania-ban hogyan kell táncolni salsa kaszinó.