Hogyan kell olvasni a baseball szerencsejáték-vonalak

póker szerencse

Megérdemelnek egy kollektív $19.9 millió bevételek. Jön a második volt Resorts Digitális Róka Fogadást DraftKings. Február volt egy jó hónap, sport fogadás, New Jersey-ben, a játékosok elhelyezett majdnem 500 millió dollárt sport fogadások hogyan kell olvasni a baseball szerencsejáték-vonalak.
Az állam most valószínűleg egy csepp sportfogadás bevételek, talán egy drasztikus egyet, mivel az NCAA törlése Március-Őrület, de az NBA halogatja a szezon miatt a koronavírus póker szerencse. Nagy valószínűséggel bemegy április, a sportfogadás számok egy drasztikus dip, mint semmit sem kell fogadni. vagy készség. A sportfogadás ipar a Kertben Állam nem látja, hogy egy nagy csepp a fogadási kezelni, amikor a futball véget ért, mint a kosárlabda felvette a fonalat póker szerencse. Több, mint a fele az állami bevételeket voltak által generált Meadowlands keresztül partnerek PointsBet, valamint FanDuel hogy nem készség. Havi Bontás: A sportfogadás kezelni a NJ-kal nőtt több mint 54% - a február 2019, mint a piac csak egy pár hónapos abban az időben a póker szerencsejáték.

Az online megosztás volt, több mint 88% - a $436.5 millió fogadások vagy készség. Mindkét sportsbooks generált több mint $37 millió, amely egyenlő a több mint 53% - a állami bevételek teljes sugár t-slot vágó. A január-február, a fogantyú esett több, mint 9% - os.