Különbség a között

kaszinó

Nyerőgép hatalmas Nemzetközi Játék Technológia elveszett 13 millió dollárt, s látta, hogy az összes bevétel csökkenés 22 százalékkal az utolsó negyed befejezése előtt egy $6.4 milliárd egyesülés lottó szolgáltató GTECH Gazdaságok különbség a között. A kombinált társaság — most hívott IGT — megjelent eredmények a negyedévben véget ért Március 31-ig minden vállalat esetében kaszinó. Az egyesülés elkészült április 7 diszkó. A negyedben, IGT-mondta a negyedéves veszteség fordított képest, a nyereség $25,7 millió ugyanebben a negyedévben az egy évvel korábbi különbség a között.
A nettó veszteség lefordították a veszteség egy részét 5 cent, ahhoz képest, hogy egy részvényre jutó eredmény 10 cent a megelőző év negyedévben kaszinó. A cég szerint a teljes bevétel csökken $399.4 millió volt, elsősorban a 43% - kal csökkent a slot gép, értékesítés, valamint egy 17 százalékos csökkenés a szerencsejáték-üzemeltetés szerencsejáték. Azonban egy 18% - kal növeli a IGT interaktív bevétel segített ki-beállíthatjuk, hogy a csökken mit jelent az.
Külön-külön, GTECH azt mondta, a nettó bevételt $913.8 millió a negyedben volt egy 3,4 százalék, több, mint egy éve hogy slot értem. Marco Sala, aki most VEZÉRIGAZGATÓJA a kombinált London-központja IGT, azt mondta egy nyilatkozatában, hogy az integrációs folyamat a két vállalat azonnal megkezdődött wentworth. IGT elvárja, hogy csökkentsék a költségeket 280 millió dollárt az egyesülés. mit jelent az.