Póker spin and go szoftver

szürke sas kaszinó svédasztalos foglalás

Govertsen további észrevételeket is tett, a megjegyzés arra hivatkozva, hogy a legutóbbi történések voltak a "vonalon" a várakozások további lezárások a premier ipar.

Paulo Martins Chan, Makaó Játék Ellenőrzési, Koordinációs Iroda új igazgató, kiderült, hogy a szabályozó nem volt hajlandó megújítani összesen 35 premier üzemeltető engedélyek, mert a vállalatok nem nyújtott be a szükséges számviteli adatok határidőre póker spin and go szoftver. Az új szabályozás a piaci szereplők kell benyújtani havi elszámolási jelentések, hogy a szabályozó hatóság annak érdekében, hogy tartsa az engedély szürke sas kaszinó svédasztalos foglalás. Egy rádió interjúban azt hangsúlyozta, hogy impozáns szigorúbb viszonyítási pontok meghatározása, a pénzügyi stabilitás alkalmasságát az ilyen utazások lenne a végső cél. Adott egy nyilatkozatot, szerdán, Chang emlékeztetett az október útmutató a szerencsejáték-szervezők, valamint rámutatott arra, hogy "néhány közülük még nem nyújtotta be a szükséges adatokat." Ezért elmagyarázta, hogy azok a 35-ös szerencsejáték-szervezők' engedélyek nem újítható meg szürke sas kaszinó svédasztalos étterem. Macau bejelentette, azt tervezi, hogy növelje a felügyelet a szerencsejáték-szervezők, gyakran nevezik utazások, szeptemberben, 2015-ig menü. Továbbá, minden jóról van, hogy információt kulcsfontosságú alkalmazottak, hogy a felelős a társaság pénzügyi műveletek szürke sas kaszinó büfé hétfő.
Amikor Chan kapott igazgatói állást December említette, hogy a cél az lenne, az egyik a prioritások. Azt is említette, hogy megjósolni, hogy egy 12% - os csökkenése VIP GGR 2016-ban besplatne igre póker ma ine.