Dualit newgen d27030 2 slot klasszikus

nekünk államok jogi online szerencsejáték

Nagy Afrika, a Szerencsejáték-ipar premier, legbefolyásosabb arra, hogy gyűjtsenek egy fedél alatt and exchange ismeretek, tapasztalatok arról, hogy az Afrikai Fogadás iGaming piacok, jelek Robin Le Seriff, egykori Igazgatója Üzleti Fejlesztés a rendkívül sikeres Alderney eGambling joghatóság, illetve jelenlegi vezetője a Le Seriff Tanácsadó cég az egyesült KIRÁLYSÁGBAN, hogy a nő a felszólalók listája dualit newgen d27030 2 slot klasszikus.

Az Afrikai Szerencsejáték-ipar fejlődik olyan ütemben, a kontinensen, magával hozva a kihívásokat, lehetőségeket egyaránt nekünk államok jogi online szerencsejáték. Annak érdekében, hogy az ipar számára, hogy sikeres legyen, a kereskedelmi igényeit online szereplők kell venned, majd szorosan átviteli felelős alapos rendelet, amely előírja, hogy egy magas szintű, az ágazati szabályozási együttműködés.Üdvözölték, mint egy áttörés a rendelet a eGambling jogszabályok gyakran tekintik a szabályozók, mint a benchmark szerte a világon nincs jobb példa, mint az Alderney keretet, hogy legfontosabb tanulságait-tól usa online szerencsejáték jogi.
Közben Mr Le Seriff idejét Alderney Gambling, a joghatóság nőtt, hogy a legnagyobb hub offshore eGambling szolgáltatások világszerte. Mint a vezető építész, az engedélyezési rendszer, amely most, hogy replikált szerte a világon, Robin hozza, hogy a Nagy Afrika rengeteg tudás tekintetében az Alderney engedélyezési rendszer, üzleti stratégia, a szabályozói kapcsolatok, majd a keretek, valamint magas szintű vezetői tanácsadás nekünk tagállamokban. Zajlik a 24 – október 26-2016-ig a Century City Conference Centre Hotel, Cape Town, Dél-Afrika, a Nagy Afrika 2016 egyedülálló platform kiállítók, látogatók, kulcs, ipari szolgáltatók, partnerek, beszállítók, valamint a jogalkotók, hogy mindenki annak érdekében, hogy erősítse a növekvő, telhetetlen fogyasztói kereslet mutatott az Afrikai kontinensen.

Csatlakozott Mr Le Seriff a felszólalók listája, számos kiemelkedő vezetői, valamint befolyásos a Szerencsejáték-ipar, beleértve Craig Venter, VEZÉRIGAZGATÓJA ClickaBet, Geordin Hill-Lewis, DA Árnyék Miniszter a DTI, Andrew Dagnall, VEZÉRIGAZGATÓJA Bettorlogic, az egyesült KIRÁLYSÁGBAN, Edward Lalumbe, COO a Gauteng Szerencsejáték-Testület, Alan Pedley, Igazgató Tanácsadó a Kormányzás Társai Ausztráliában Gail Petrie, Ügyvezető Igazgató Turfsport. A line-up show kiállítók, mind a támogatók tartalmazza Betconstruct, Betgenius, Betradar, BetTech Játék, BtoBet, GI Tech, Arany Faj, a Globális Tét, Meridian, Mybet, Sirplay, Dél-Afrikai Felelős Szerencsejáték Alapítvány, Turfsport, UB Játék, a World Sport Fogadás, sőt még többet is. Látogatás www.bigafricasummit.com olvassa el az egyre növekvő listája vezetők vagy a hangszórók ahol az online szerencsejáték legális.

A legújabb szerencsejáték hírek a Calvin Ayre.