Mit craps kereskedők mondják

Egy rövid sajtóközlemény ma Wynn Macau, Korlátozott bejelentette, hogy az új Wynn Palace casino resort nyissa meg a Cotai terület Macau augusztus 22-én, 2016 mit craps kereskedők mondják.
Az a kijelentés, hogy a média Wynn Macau azt mondta, hogy "A cég arra számít, hogy a nyitó Wynn Palota segít beindítani egy új korszak, a jólét, a Macau, hogy minél több nemzetközi turisták a város további támogató a fejlesztés, mint a világ központja, idegenforgalom, szabadidő," véget ért a kiadás egy vegye figyelembe, hogy a szobafoglalások jelenleg elfogadott keresztül a cég honlapján, e-mail, majd a telefon. A hír jön, mint a megkönnyebbülés, hogy sokan, akik figyelik a megnyitás dátuma oda-vissza mozognak a naptárban, egy ponton építése miatt mis-a becslések szerint a vállalkozó . Decemberben, Steve Wynn mondtam, média, hogy a dátum, amely egyszer már bejelentette, hogy a Március 25-én, 2016-ban lesz a költözés június 25 mit sarkok fizetni a rulett. ""Mi történt az, hogy az elmúlt hat hónapban, az építtető, Leighton, 90 napos befejezése bónusz 38 millió dollárt," Wynn mondta mit craps kereskedők.
"Március 25-én volt a dátum. Voltak mondja fel, míg két vagy három héttel ezelőtt, sikerülni fog,' s volt, hogy előre jelezd, szóval kezdjük bérbeadása az emberek, az egész hogy az eljárás megindításáról." Április végén, idén bejelentették, hogy a felvételi meghajtó volt nettósított 3600 alkalmazottak az a $4.1 milliárd Macau fejlesztés. Májusban, a Fitch Ratings bejelentette, hogy várhatóan Wynn Palotát, hogy a küzdő piacon hogy. Szoba árak várhatóan a felső szint mögött csak Ritz Carlton pedig Banyan Tree szerint a piaci jelentés Ázsia Játék Rövid, lassú felfutás, illetve az esetleges kedvezményes árak, ha a kezdeti kereslet nem olyan magas, mint az várható volt vee quiva kaszinó póker terem. Nem új piaci táblázat elosztása még nem jelentették be még, de a kormány korábban azt mondta, hogy nincs új a tulajdonságok még több mint részesedése a meglévő táblázat kap, a legtöbb elemző előrejelzés nem több, mint 200-250 új táblák veel geld verdienen online kaszinó. Azonban az ingatlan várható, hogy jól teljesítenek, rögzítése, további piaci részesedése már birtokában Wynn Macau, valamint kihasználva a szinergiák, mint például a munkaerő-költségek, esetleg mozgó több mint 50 táblázatok a kiemelt Wynn Macau Kaszinó lehet, hogy kihasználatlan. veel geld-as évekből származnak online kaszinó.