Jó is

meg rossz is kezd kezét póker

Igazgatósági tagok kérdezte, bemenet a NYRA lenne tekinthető, ha a pénztárca lesz hatással, ha nem sikerül a terv jó is. Eller úgy véli, hogy a bővülő Vízvezeték csak a helyszín versenyképes segíteni, hogy ellensúlyozza néhány hatását. meg rossz is kezd kezét póker. A 400 millió dolláros költségvetés, a létesítmény szeretné, hogy adjunk egy óriási 750,000 négyzetméteres, hogy a szerencsejáték területen, valamint tartalmazza a szálloda szobákban, üzlethelyiség, szórakozás a piu grande fizet alla rulett. Jelentős hatással van a negatív módon létezhet a Vízvezeték játékok helyszíne, ha a New Jersey állam úgy dönt, hogy legalizálják a kereskedelmi kaszinók az északi régióban a pergola kaszinó st jean de luz. Ez alatt a NYRA Franchise Felügyeleti Testület ülésén, hogy a Genting New York-i, a cég mögött a Vízvezeték Versenypályán, bejelentette, hogy a bővítési terveket.

A Vízvezeték Versenypályán New York állítólag azt tervezi, hogy bővíteni, valamint az ütemezési decemberi dátum kezdődött la petite sirene egy párizs kaszinó avis. Eller megjegyezte, hogy ha a piacon, a Vízvezeték nem volt képes növekedni, mint a becsült miatt a bővítés akkor lehet negatív hatással a pénztárca la petite sirene egy párizs kaszinó.
Három licencek kapott a kaszinók létre, északon, amely lehetővé teszi, hogy a helyszínek kínál valódi nyerőgépek helyett a standard videó lottó terminál, valamint asztali játékok mit színek póker zseton értem. Elmondható, hogy a testület a projekt Resorts World Kaszinó New York-i Elnök, Ryan Eller, kijelentette, hogy az első fázis, a terv az, hogy az elején egy nagy terve, hogy lásd az oldalt fordult egy teljesen integrált resort mit csatlakoztatott materia slot csinálni.
A Franchise felügyelőtestület sok kérdése volt arról, hogy a tervek szerint bloodhorse.com. A terv még nem küldött, hogy a New York-i Verseny Egyesület a projekt részleteit.